Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bosson Songtekst: believe in love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bosson - believe in love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van believe in love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bosson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bosson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals believe in love .

Origineel

I'm holding you tight I feel that you're close but yet so far Say what's on your mind Cause sometimes I wonder where you are Wherever you go, whatever you do I'll always be there watching out for you Just tell me the truth cause I think that we both deserve to know..... If you believe in love Then let it show If you want someone Just let them know If you believe in love Then let it show If I'm not the one Just let me know.... Oh oh Just let me know Oh oh Just let me know So open your heart Or give me the key that I'm looking for I'm falling apart So please let me in through that secret door Wherever you go, whatever you do I'll always be there watching out for you Just tell me the truth cause I think that we both deserve to know If you believe in love .... Then let it show If you want someone Just let them know If you believe in love Then let it show If I'm not the one Just let me know.... Oh oh..... Just let me know Oh oh Just let me know All I want is for you to understand This crazy battle going on inside this man Don't let our love, just slip right through our hands... Oh oh If you believe in love .... Then let it show If you want someone Just let them know If you believe in love Then let it show If I'm not the one Just let me know....

 

Vertaling

Ik hou je stevig vast Ik voel dat je dichtbij bent maar toch zo ver weg Zeg waar je aan denkt Want soms vraag ik me af waar je bent Waar je ook heen gaat, wat je ook doet Ik zal er altijd voor je zijn Vertel me de waarheid want ik denk dat we het allebei verdienen om te weten..... Als je in liefde gelooft Laat het dan zien Als je iemand wilt Laat het ze dan weten Als je in de liefde gelooft Laat het dan zien Als ik niet de ware ben Laat het me gewoon weten.... Oh oh Just let me know Oh oh Just let me know Dus open je hart Of geef me de sleutel die ik zoek I'm falling apart Dus laat me alsjeblieft binnen door die geheime deur Waar je ook heen gaat, wat je ook doet Ik zal er altijd voor je zijn Vertel me de waarheid want ik denk dat we het allebei verdienen om het te weten Als je gelooft in liefde .... Laat het dan zien Als je iemand wilt Laat het ze dan weten Als je in de liefde gelooft Laat het dan zien Als ik niet de ware ben Laat het me weten .... Oh oh..... Just let me know Oh oh Just let me know Alles wat ik wil is dat je begrijpt Deze gekke strijd die gaande is in deze man Laat onze liefde niet door onze handen glippen... Oh oh Als je gelooft in liefde .... Laat het dan zien If you want someone Just let them know Als je in de liefde gelooft Laat het dan zien Als ik niet de ware ben Just let me know....