Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bowling for soup Songtekst: andrew

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bowling for soup - andrew ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van andrew? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bowling for soup! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bowling for soup en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals andrew .

Origineel

Everybody knows that you've got the coolest clothes, You've got everybody on your side. Anyone can see, you can hang around with me, You'll be by your self on Friday night. [Chorus] It's hard to understand if you never lose You never want to win when it all comes down all around you now, Don't let it bring you down. You had all the moves, You had all the coolest dews and you always had the coolest car. I never learned to dance, I had hair down to my ass, And now I'm gonna be a rock star. [Chorus] Raise your hands, stomp your feet, I love everyone and now they love me. Raise your hands, stomp your feet, I love everyone and now they love me. [Chorus] Oh yeah, don't let it bring you down

 

Vertaling

Iedereen weet dat jij de coolste kleren hebt, Je hebt iedereen aan je zijde. Iedereen kan zien, dat je met mij kunt rondhangen, Je zal alleen zijn op vrijdagavond. [refrein] Het is moeilijk te begrijpen als je nooit verliest Je wilt nooit winnen als het nu allemaal om je heen gebeurt, Laat het je niet naar beneden halen. Jij had alle moves, You had all the coolest dews and you always had the coolest car. Ik heb nooit leren dansen, Ik had haar tot op mijn kont, En nu word ik een rockster. [refrein] Hef je handen, stamp met je voeten, Ik hou van iedereen en nu houden ze van mij. Handen omhoog, stamp met je voeten, Ik hou van iedereen en nu houden ze van mij. [Chorus] Oh yeah, don't let it bring you down