Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bowling for soup Songtekst: monopoly

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bowling for soup - monopoly ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van monopoly? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bowling for soup! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bowling for soup en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals monopoly .

Origineel

It's good to see you Would you like to sit and talk about it Or do you want to waste my time And sit around and play your games This time I can't be wrong I've got to get away from you Don't even ask me for a why Cause you know that's because of you I don't know what I've done so wrong I can't believe it's come to this Throw down my arms again, this time I hope And I don't care what you do with your life Stay away from me and my time Just go away, just go away, just go away Just go away, just go away, just go away now Go away, just go away, just go away and leave me alone It seems to be that suddenly You mistake me for somebody who cares I'm not your friend, so think again It seems to be that suddenly You mistake me for somebody who cares I'm not your friend, so think again I'm glad I found you But I wish that I could lose you just the same I know you want to waste my time And sit around and place your blame

 

Vertaling

Het is goed om je te zien. Wil je gaan zitten en erover praten Of wil je mijn tijd verspillen En rondhangen en je spelletjes spelen Deze keer kan ik me niet vergissen Ik moet bij je weg Vraag me niet eens waarom Want je weet dat het door jou komt Ik weet niet wat ik zo verkeerd heb gedaan Ik kan niet geloven dat het zover gekomen is Gooi mijn armen weer neer, deze keer hoop ik En het kan me niet schelen wat je met je leven doet Blijf weg van mij en mijn tijd Ga gewoon weg, ga gewoon weg, ga gewoon weg Just go away, just go away, just go away now Ga weg, ga weg, ga weg en laat me met rust Het lijkt erop dat je me plotseling Je verwart me met iemand die om me geeft Ik ben je vriend niet, dus denk nog eens na Het lijkt erop dat plotseling Je verwart me met iemand die om me geeft Ik ben je vriend niet, dus denk nog eens na Ik ben blij dat ik je gevonden heb Maar ik wou dat ik je evengoed kon verliezen Ik weet dat je mijn tijd wilt verspillen En rondhangen en de schuld geven