Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bowling for soup Songtekst: no hablo ingla c s

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bowling for soup - no hablo ingla c s ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van no hablo ingla c s? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bowling for soup! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bowling for soup en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals no hablo ingla c s .

Origineel

My teacher asked me where my homework was And that's when I told her No hablo Ingls Policeman caught me doing 90 And that's when pulled me over No hablo Ingls A hippy with a tambourine Asking me if I could spare a dollar No hablo Ingls Some douchebag at the club tries to pick a fight And grabs my collar No hablo Ingls One, when I'm not feeling it Two, when someone's full of shit Three, when I get cut off at the bar To make a getaway it's all you gotta say Quatro, cinco, seis No hablo Ingls, no hablo Ingls No hablo Ingls, no hablo Ingls My nephew asks me if I'd take him To the Jonas Brothers movie No hablo Ingls Walking my dog I see a sign that says To please pick up the doodie No hablo Ingls My mamma gets mad 'cause I never call my dad On his birthday No hablo Ingls A guy walks up and says "Doda esta casel de pepe" He no habla Ingls One, so many different uses Two, you don't need no excuses Three, it's as easy as the third grade The perfect getaway it's all you've gotta say Quatro, cinco, seis No hablo Ingls, no hablo Ingls No hablo Ingls, no hablo Ingls Did you brush your teeth? No hablo Ingls Where'd you leave your pants? No hablo Ingls Did you feed the fish? No hablo Ingls Do you like my band? Wait, don't answer that No hablo Ingls, no hablo Ingls No hablo Ingls, no hablo Ingls Do you wanna buy some Girl Scout cookies? No hablo Ingls Did one of you guys pee in the pool? No hablo Ingls Hey, how 'bout we all get together and go to the ballet? No hablo Ingls Can I borrow that beer? No hablo Ingls No hablo Ingls, no hablo Ingls No hablo Ingls

 

Vertaling

Mijn lerares vroeg me waar mijn huiswerk was En dat is wanneer ik haar vertelde No hablo Ingls De politieman betrapte me toen ik 90 reed En toen werd ik aan de kant gezet No hablo Ingls Een hippie met een tamboerijn Vroeg me of ik een dollar kon missen No hablo Ingls Een of andere eikel in de club probeert ruzie te zoeken En grijpt mijn kraag No hablo Ingls Een, als ik het niet voel Twee, als iemand onzin uitkraamt Drie, als ze me aan de bar afsnijden Om weg te komen is het alles wat je moet zeggen Quatro, cinco, seis No hablo Ingls, no hablo Ingls No hablo Ingls, no hablo Ingls Mijn neefje vraagt me of ik hem mee wil nemen Naar de Jonas Brothers film No hablo Ingls Als ik met mijn hond loop zie ik een bord waarop staat Om alsjeblieft het doodie op te rapen No hablo Ingls Mijn moeder wordt boos omdat ik mijn vader nooit bel Op zijn verjaardag No hablo Ingls Een man komt aanlopen en zegt "Doda esta casel de pepe" Hij spreekt geen Engels. Een, zo veel verschillende toepassingen Twee, je hebt geen excuses nodig. Drie, het is zo makkelijk als de derde klas Het perfecte uitje, dat is alles wat je te zeggen hebt Quatro, cinco, seis No hablo Ingls, no hablo Ingls No hablo Ingls, no hablo Ingls Heb je je tanden gepoetst? No hablo Ingls Waar heb je je broek gelaten ? No hablo Ingls Heb je de vissen gevoerd ? No hablo Ingls Vind je mijn band goed ? Wacht, niet antwoorden. No hablo Ingls, no hablo Ingls No hablo Ingls, no hablo Ingls Wil je wat Girl Scout koekjes kopen? No hablo Ingls Heeft een van jullie in het zwembad geplast? No hablo Ingls Hé, zullen we samen naar het ballet gaan ? No hablo Ingls Mag ik dat bier lenen ? No hablo Ingls No hablo Ingls, no hablo Ingls No hablo Ingls