Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: boy george Songtekst: we ve got the right

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: boy george - we ve got the right ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van we ve got the right? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van boy george! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van boy george en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals we ve got the right .

Origineel

Saying sorry Would mean I've apologized And you know I was good to you baby There were very few lies Now that you ask me I'm no saint inside The same things you feel little darling I don't try to hide When I think about the laughter Directed at me I don't give a damn anymore If they don't see what I see We've got the right to love We've got the chance to make it work We've got the right to love Yes we got the right That's where you get me, yes you do Almost every time When it comes down to making love It has to be right When I think about the laughter Directed at me I don't give a damn anymore If they don't see what I see We've got the right to love We've got the chance to make it work We've got the right to love Yes we got the right Don't put the blame on me I won't tell you no lies Don't put the blame on me Got no time for compromise We've got the right to love We've got the chance to make it work We've got the right to love Yes we got the right

 

Vertaling

Sorry zeggen Zou betekenen dat ik me verontschuldigd heb En je weet dat ik goed voor je was, schatje. There were very few lies Nu je het mij vraagt Ik ben geen heilige van binnen Dezelfde dingen die jij voelt, schatje Ik probeer niet te verbergen Als ik denk aan het gelach dat op mij gericht is kan het me niets meer schelen Als zij niet zien wat ik zie We hebben het recht om lief te hebben We hebben de kans om het te laten werken We hebben het recht om lief te hebben Ja, we hebben het recht Dat is waar je me pakt, ja dat doe je Bijna elke keer When it comes down to making love Het moet goed zijn Als ik denk aan het gelach dat op mij gericht is kan het me niets meer schelen Als zij niet zien wat ik zie We hebben het recht om lief te hebben We hebben de kans om het te laten werken We hebben het recht om lief te hebben Ja, we hebben het recht Geef mij niet de schuld Ik zal je geen leugens vertellen Don't put the blame on me Got no time for compromise We've got the right to love We've got the chance to make it work We've got the right to love Ja, we hebben het recht