Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: boyce avenue Songtekst: teenage dream

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: boyce avenue - teenage dream ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van teenage dream? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van boyce avenue! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van boyce avenue en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals teenage dream .

Origineel

I think you're pretty without any makeup on I think you're funny when you tell the punch line wrong I knew you got me when you let your walls come down Down Before you met me I was alright but things were kinda heavy You brought me to life Now every February you'll be my Valentine Valentine Let's just talk all through the night There's no need to rush We can dance until we die You and I will be young forever You make me feel like I'm living a teenage dream The way you turn me on I can't sleep Let's run away and don't ever look back Don't ever look back My heart stops when you look at me Just one touch, now baby, I believe this is real So take a chance and don't ever look back Don't ever look back When you're around me life's like a movie scene I wasn't happy until you became my queen I finally found you, my missing puzzle piece I'm complete Let's just talk all through the night There's no need to rush We can dance, until we die You and I, will be young forever You make me feel like I'm living a teenage dream The way you turn me on I can't sleep Let's run away and, don't ever look back Don't ever look back My heart stops when you look at me Just one touch, now baby, I believe this is real So take a chance and don't ever look back Don't ever look back I'mma get your heart racing if that's what you need In this teenage dream tonight Let you rest your head on me if that's what you need In this teenage dream tonight, tonight, tonight, tonight You, you make me feel like I'm living a teenage dream The way you turn me on I can't sleep Let's run away and don't ever look back Don't ever look back And my heart stops when you look at me Just one touch, now baby, I believe this is real So take a chance and don't ever look back Don't ever look back I'mma get your heart racing if that's what you need In this teenage dream tonight Let you rest your head on me if that's what you need In this teenage dream tonight, tonight, tonight

 

Vertaling

Ik vind je mooi zonder make-up op Ik vind je grappig als je de clou verkeerd vertelt Ik wist dat je me had toen je je muren naar beneden liet komen Down Voor je me ontmoette was ik in orde, maar de dingen waren nogal zwaar. Jij bracht me tot leven. Nu zal je elke februari mijn Valentijn zijn Valentijn Laten we gewoon de hele nacht praten We hoeven ons niet te haasten We kunnen dansen tot we sterven Jij en ik zullen voor altijd jong zijn Je geeft me het gevoel dat ik in een tienerdroom leef De manier waarop je me opwindt, ik kan niet slapen Laten we weglopen en nooit meer omkijken Kijk nooit meer om Mijn hart stopt als je naar me kijkt Eén aanraking, schatje, ik geloof dat dit echt is Dus neem een kans en kijk nooit meer om Kijk nooit meer terug Als je bij me bent is het leven net een filmscène Ik was niet gelukkig tot jij mijn koningin werd Ik heb je eindelijk gevonden, mijn ontbrekende puzzelstuk Ik ben compleet Laten we gewoon de hele nacht praten We hoeven ons niet te haasten We kunnen dansen tot we sterven Jij en ik, zullen voor altijd jong zijn Je geeft me het gevoel dat ik in een tienerdroom leef De manier waarop je me opwindt, ik kan niet slapen Laten we weglopen en nooit meer omkijken Kijk nooit meer om Mijn hart stopt als je naar me kijkt Slechts één aanraking, schatje, ik geloof dat dit echt is Dus neem een kans en kijk nooit meer om Kijk nooit meer terug Ik laat je hart sneller kloppen als dat is wat je nodig hebt In deze tienerdroom vannacht Laat je hoofd op me rusten als dat is wat je nodig hebt In deze tienerdroom vannacht, vannacht, vannacht, vannacht Jij, jij geeft me het gevoel dat ik een tienerdroom leef De manier waarop je me opwindt, ik kan niet slapen Laten we weglopen en nooit meer omkijken Kijk nooit meer om En mijn hart stopt als je naar me kijkt Eén aanraking, schatje, ik geloof dat dit echt is Dus neem een kans en kijk nooit meer om Kijk nooit meer terug Ik laat je hart sneller kloppen als dat is wat je nodig hebt In deze tienerdroom vannacht Laat je hoofd op me rusten als dat is wat je nodig hebt In deze tienerdroom vannacht, vannacht, vannacht