Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: boyz ii men Songtekst: can you stand in the rain

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: boyz ii men - can you stand in the rain ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van can you stand in the rain? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van boyz ii men! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van boyz ii men en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals can you stand in the rain .

Origineel

On a perfect day I know that I can count on you When that's not possible Tell me can you weather the storm Cause I need somebody who will stand by me Through the good times and bad She will always, always be right there Sunny days Everybody loves them Tell me Can you stand the rain Storms will come This we know for sure Can you stand the rain Love unconditional I'm not asking this of you We've got to make it last I'll do whatever needs to be done Cause I need somebody who will stand by me Through the good times and bad times She will always, always be right there Sunny days Everybody loves them Tell me Can you stand the rain Storms will come This we know for sure Can you stand the rain Can you stand the rain Can you stand the rain Can you stand the rain Can you stand the rain No pressure No pressure from me baby Cause I want you And I need you And I love you Will you be there for me? Can you stand the rain? Can you stand the rain? Can you stand the rain? Can you stand the rain? Can you stand the rain? Can you stand the rain?

 

Vertaling

Op een perfecte dag weet ik dat ik op je kan rekenen Wanneer dat niet mogelijk is Zeg me kan je de storm doorstaan Want ik heb iemand nodig die me bijstaat Door de goede en slechte tijden Ze zal er altijd zijn Zonnige dagen Everybody loves them Zeg me eens Kun je tegen de regen Stormen zullen komen Dat weten we zeker Kun je tegen de regen Onvoorwaardelijke liefde Ik vraag dit niet van jou We moeten het laten duren Ik zal doen wat gedaan moet worden Want ik heb iemand nodig die me bijstaat In goede en slechte tijden Ze zal er altijd zijn Zonnige dagen Everybody loves them Zeg me eens Kun je tegen de regen Stormen zullen komen Dat weten we zeker Kun je tegen de regen Kun je tegen de regen Kun je tegen de regen Kun je tegen de regen Kun je tegen de regen Geen druk Geen druk van mij baby Want ik wil je En ik heb je nodig En ik hou van je Zul je er voor me zijn? Kun je tegen de regen? Kun je tegen de regen? Kun je tegen de regen? Kun je tegen de regen? Kun je tegen de regen? Kun je tegen de regen?