Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: boyz ii men Songtekst: for the love of you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: boyz ii men - for the love of you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van for the love of you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van boyz ii men! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van boyz ii men en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals for the love of you .

Origineel

Hmm Huh Hoo hoo hey baby I'm looking for you Drifting on a memory Ain't no place I'd rather be Than with you, loving you Day will make a way for night All we'll need is candlelight And a song soft and long, well Glad to be here alone With a lover unlike no other Safe to see a new horizon Slowly coming into view I wanna be living for the love of you All that I'm giving is for the love of you Lovely as a ray of sun That touches me when the morning comes Feels good to me, my love and me Smoother than a gentle breeze Flowing through my mind with ease Soft as can be well when you're loving me Love to be Riding the waves of your love Enchanted with your touch It seems to me We can sail together in and out of mystery I wanna be living for the love of you All that I'm giving is for the love of you Paradise I have within Can't feel insecure again You're the key and this I see Now and then I lose my way Using words to try and say What I feel yeah love is real Ooh I might as well Sign my name on a card Which could say it better Time will tell 'Cause it seems that I've done Just about all that I can do do do I wanna be living for the love of you All that I'm giving is for the love of you

 

Vertaling

Hmm Huh Hoo hoo hey baby I'm looking for you Drifting on a memory Ain't no place I'd rather be than with you, loving you Day will make a way for night All we'll need is candlelight And a song soft and long, well Blij om hier alleen te zijn Met een minnaar als geen ander Veilig om een nieuwe horizon te zien die langzaam in zicht komt Ik wil leven voor de liefde van jou Alles wat ik geef is voor de liefde van jou Heerlijk als een zonnestraal Die me raakt als de ochtend komt Voelt goed voor mij, mijn liefde en mij Vlotter dan een zachte bries Vloeiend door mijn geest met gemak Zacht als kan goed zijn wanneer je van me houdt Hou ervan om op de golven van jouw liefde te drijven Betoverd door jouw aanraking lijkt het mij We kunnen samen varen in en uit het mysterie Ik wil leven voor de liefde van jou Alles wat ik geef is voor de liefde van jou Het paradijs heb ik in mij Kan me niet meer onzeker voelen Jij bent de sleutel en dit zie ik Nu en dan verlies ik mijn weg Woorden gebruiken om te proberen te zeggen Wat ik voel, ja liefde is echt Ooh ik kan net zo goed Mijn naam op een kaart zetten Die het beter kan zeggen Time will tell 'Cause it seems that I've done Zo'n beetje alles wat ik kan doen heb gedaan Ik wil leven voor de liefde van jou Alles wat ik geef is voor de liefde van jou