Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: boyz ii men Songtekst: yo te voy a amar

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: boyz ii men - yo te voy a amar ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van yo te voy a amar? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van boyz ii men! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van boyz ii men en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals yo te voy a amar .

Origineel

Close your eyes, make a wish And blow out the candlelight For tonight is just your night We're gonna celebrate all through the night Pour the wine, light the fire Girl your wish is my command And I submit to your demands I will do anything, girl you need only ask I'll make love to you like you want me to And I'll hold you tight, baby all through the night I'll make love to you when you want me to And I will not let go 'til you tell me to Girl relax, let's go slow I ain't got nowhere to go I'm just gon' concentrate on you Girl, are you ready? It's gon' be a long night Throw your clothes on the floor I'm gonna take my clothes off too I made plans to be with you Girl whatever you ask me, you know I could do! I'll make love to you like you want me to And I'll hold you tight, baby all through the night I'll make love to you when you want me to And I will not let go 'til you tell me to Baby tonight is your night And I will do you right Just make a wish on your night Anything that you ask, I will give you the love of your life Your life, your life! I'll make love to you like you want me to And I'll hold you tight, baby all through the night I'll make love to you when you want me to And I will not let go 'til you tell me to I'll make love to you like you want me to And I'll hold you tight, baby all through the night I'll make love to you when you want me to And I will not let go 'til you tell me to Tell me baby!

 

Vertaling

Sluit je ogen, doe een wens En blaas het kaarslicht uit Want vanavond is alleen jouw nacht We gaan de hele nacht door feesten Schenk de wijn in, steek het vuur aan Meisje jouw wens is mijn bevel En ik onderwerp me aan jouw eisen Ik zal alles doen, meisje je hoeft het alleen maar te vragen Ik zal de liefde met je bedrijven zoals jij dat wilt En ik zal je de hele nacht vasthouden, schat Ik bedrijf de liefde met je wanneer jij dat wilt En ik zal je niet loslaten tot je het zegt Meid ontspan, laten we langzaam gaan I ain't got nowhere to go Ik ga me gewoon op jou concentreren Meisje, ben je er klaar voor? Het wordt een lange nacht Gooi je kleren op de grond Ik trek mijn kleren ook uit Ik heb plannen gemaakt om bij jou te zijn Meisje, wat je me ook vraagt, je weet dat ik het kan! Ik zal de liefde met je bedrijven zoals jij dat wilt En ik zal je de hele nacht stevig vasthouden, schat Ik bedrijf de liefde met je wanneer jij dat wilt En ik zal je niet loslaten tot je het zegt Vanavond is jouw nacht En ik zal je goed doen Doe een wens op jouw avond Alles wat je vraagt, zal ik je de liefde van je leven geven Je leven, je leven! Ik zal de liefde met je bedrijven zoals jij dat wilt En ik zal je de hele nacht vasthouden, schat Ik bedrijf de liefde met je wanneer jij dat wilt En ik zal je niet loslaten tot je het zegt Ik bedrijf de liefde met je zoals jij dat wilt En ik hou je stevig vast, baby, de hele nacht door Ik bedrijf de liefde met je wanneer jij dat wilt En ik zal je niet loslaten tot je het me zegt Zeg het me, schatje.