Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: boyzone Songtekst: no matter

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: boyzone - no matter ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van no matter? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van boyzone! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van boyzone en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals no matter .

Origineel

I saw a tear in your eye How could I be so glad To let you walk right out of my life Just watch you break down and cry (But now it's time) Now it's time To let you know What's on my mind That I I never knew love like this But no one will ever love you more I promise you this Oh... No matter what comes my way No matter what else may change Nothing will change The way I feel My love for you Is never ending And no matter what I'll never stop loving you I know that I need to try To realize what I was doing To let you run and let you hide I got this fear deep inside Without you my life's not worth living It's in my arms that you belong And now... I know I understand What we have now complete You're my everything I need And you [Chorus] It's only you yeah Who turned my darkness into light Who made my day ran smooth (Give me strength) Give me strength to carry on (Give me hope) Give me hope when all is gone No matter what I'm gonna give you love 'Cos baby I will never stop loving you Yeah its you No matter what comes my way No matter what else may change Nothing will change The way I feel My love for you Is never ending And no matter what I'll never stop No matter what comes my way No matter what else may change...

 

Vertaling

Ik zag een traan in je oog Hoe kon ik zo blij zijn om je uit mijn leven te laten verdwijnen Je zien instorten en huilen (Maar nu is het tijd) Nu is het tijd Om je te laten weten wat er in mijn gedachten omgaat Dat ik nooit liefde als deze heb gekend Maar niemand zal ooit meer van je houden Ik beloof je dit. Oh... Het maakt niet uit wat er op mijn pad komt Wat er ook mag veranderen Niets zal veranderen De manier waarop ik voel Mijn liefde voor jou Is nooit eindigend En wat er ook gebeurt ik zal nooit ophouden van je te houden Ik weet dat ik moet proberen Om te beseffen wat ik deed Om je te laten vluchten en je te laten verstoppen Ik heb die angst diep van binnen Zonder jou is mijn leven niet de moeite waard Het is in mijn armen dat je thuishoort En nu... weet ik dat ik het begrijp Wat we nu hebben is compleet Jij bent alles wat ik nodig heb En jij [refrein] Het is alleen jij ja Who turned my darkness into light Who made my day ran smooth (Give me strength) Give me strength to carry on (Geef mij hoop) Geef mij hoop als alles weg is Wat er ook gebeurt I'm gonna give you love Want schatje, ik zal nooit ophouden van je te houden Ja, jij bent het. Wat er ook op mijn pad komt Wat er ook verandert Niets zal veranderen De manier waarop ik me voel Mijn liefde voor jou Is nooit eindigend En wat er ook gebeurt ik zal nooit stoppen Wat er ook op mijn pad komt Wat er ook mag veranderen...