Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: boyzone Songtekst: walk on

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: boyzone - walk on ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van walk on? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van boyzone! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van boyzone en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals walk on .

Origineel

Walk on, she's gone, Better leave the girl alone. Walk on, she's gone, Don't even call her on the telephone. Walk on, move on now. You've got to be strong, so they told me, But when I see you, and my heart drops, I still remember, and it won't stop. The night I kissed you on the rooftop We reached up and touched the sky, But then you told me goodbye. Don't try to tell me that a man don't cry. [Chorus:] My friends, they want me to forget you, Pretend I never even met you. I try to smile, but I bet you Loneliness and tears still show. One thing that nobody knows; You hold my heart and you won't let it go. [Chorus] And if I get you back you'll see All the love in me. So take my hand and Your heart will grow stronger. (Heart will grow stronger.) Never, never, never let it go

 

Vertaling

Doorlopen, ze is weg, Laat het meisje liever met rust. Doorlopen, ze is weg, Bel haar zelfs niet aan de telefoon. Loop door, ga nu verder. Je moet sterk zijn, zo hebben ze me verteld, Maar als ik je zie, en mijn hart zakt, Ik herinner het me nog steeds, en het zal niet stoppen. De nacht dat ik je kuste op het dak We reikten omhoog en raakten de hemel aan, Maar toen zei je me vaarwel. Probeer me niet te vertellen dat een man niet huilt. [Refrein:] Mijn vrienden, ze willen dat ik je vergeet, Doen alsof ik je nooit ontmoet heb. Ik probeer te glimlachen, maar ik wed dat je eenzaamheid en tranen nog steeds laat zien. Een ding dat niemand weet; Je houdt mijn hart vast en je laat het niet gaan. [refrein] En als ik je terug krijg zul je zien Al de liefde in mij. Dus neem mijn hand en Je hart zal sterker worden. (Hart zal sterker worden.) Never, never, never let it go