Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: boz scaggs Songtekst: angel lady (come just in time)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: boz scaggs - angel lady (come just in time) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van angel lady (come just in time)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van boz scaggs! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van boz scaggs en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals angel lady (come just in time) .

Origineel

(Angel Lady come just in time Chased that devil from my broken mind Got back my soul from the lost and found Kicked that trip that had me chained and bound Angel Lady come just in time) She came on like a summer breeze And oh she talked ooh she teased me Right up to her door and then Then she popped it to me Won't you come on in I wanna hold you I wanna squeeze you I will get down on my knees And do anything you want me to And just then I turned to my devil and said I say you.. you and I are through Angel Lady come just in time Chased that devil from my broken mind Got back my soul from the lost and found Kicked that trip that had me chained and bound The devil said we've travelled too long And anyone who's ever seen has seen me You know you can't trust no woman And I think this ones teasing But boy you've got it coming But I'll keep her around Cos you're pulling me down And when she looks at me that special way I forget about yesterday And then the devil grabbed ahold of me And he let me know that it ain't gonna be that easy Angel Lady come just in time Chased that devil from my broken mind Got back my soul from the lost and found Kicked that trip that had me chained and bound And then she cocked her head to the side A question rose up in her eyes And it said why are we both here all alone Can I help you can I carry that stone Her skin was so fine as I touched And from just an inch away I couldn't help but say That I knew what she saw And I knew what she knew And I turned to my devil and swore we were through Angel Lady come just in time Chased that devil from my broken mind Got back my soul from the lost and found Kicked that trip that had me chained and bound

 

Vertaling

(Angel Lady kwam net op tijd Verjaagde die duivel uit mijn gebroken geest Kreeg mijn ziel terug van de verloren en gevonden Schopte die reis die me geketend en gebonden had Engel Lady kwam net op tijd) She came on like a summer breeze And oh she talked ooh she plased me Right up to her door and then Then she popped it to me Wil je niet binnenkomen I wanna hold you I wanna squeeze you Ik zal op mijn knieën gaan En doe alles wat je wilt En net toen draaide ik me om naar mijn duivel en zei Ik zeg je... jij en ik zijn uit Angel Lady kwam net op tijd Verjaagde die duivel uit mijn gebroken geest. Ik kreeg mijn ziel terug van de verloren en gevonden voorwerpen. Kicked that trip that had me chained and bound De duivel zei dat we te lang hebben gereisd En iedereen die me ooit heeft gezien, heeft me gezien. Je weet dat je geen vrouw kunt vertrouwen. En ik denk dat dit een plagerij is Maar jongen je hebt het verdiend Maar ik hou haar in de buurt Want je trekt me naar beneden En als ze op die speciale manier naar me kijkt vergeet ik gisteren En toen greep de duivel me vast En hij liet me weten dat het niet zo makkelijk zal zijn Angel Lady kwam net op tijd Chased that devil from my broken mind Ik kreeg mijn ziel terug van de verloren en gevonden Kicked that trip that had me chained and bound And then she cocked her head to the side Een vraag rees op in haar ogen En het zei waarom zijn we allebei hier helemaal alleen Kan ik je helpen? Kan ik die steen dragen? Haar huid was zo fijn toen ik haar aanraakte En van slechts een centimeter afstand Ik kon niet anders zeggen dan Dat ik wist wat ze zag En ik wist wat zij wist En ik draaide me om naar mijn duivel en zwoer dat we klaar waren Angel Lady come just in time Chased that devil from my broken mind Ik kreeg mijn ziel terug van de verloren en gevonden Kicked that trip that had me chained and bound