Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: boz scaggs Songtekst: let it happen

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: boz scaggs - let it happen ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van let it happen? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van boz scaggs! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van boz scaggs en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals let it happen .

Origineel

Now I'm the kind of guy Don't let a good thing pass me by I've added two and two Come up with me and you Why not let's give it a try And I believe that you're the kind of girl Who could brighten up this poor boys world So stop your hesitating Ain't no need to waiting If you love me don't wonder why Oh let it oh let it happen You and me Let it oh let it Just let it happen Let it happen to you Let it happen to me Come on now come on baby Well I know you're daddy's girl And I respect what your mama said But I'm sure they'd understand 'Cause that's how mama got a man And that you can't deny And I believe that it's time you realized And opened up your pretty eyes And see that when the real thing comes along You'd better get it before it's gone Just don't let it pass you by Let it whoah let it Let it happen To you and me baby Let it oh oh let it happen Let it happen to you Darling let it happen to me Come on come on baby Let it oh let it just let it happen One more time baby Let it please let it happen

 

Vertaling

Nu ben ik het soort man dat iets goeds niet aan me voorbij laat gaan I've added two and two Come up with me and you Why not let's give it a try En ik geloof dat jij het soort meisje bent die deze arme jongenswereld kan opvrolijken Dus stop met aarzelen Je hoeft niet te wachten Als je van me houdt, vraag je dan niet af waarom Oh laat het oh laat het gebeuren You and me Laat het oh laat het Laat het gewoon gebeuren Laat het gebeuren met jou Laat het met mij gebeuren Kom op nou kom op schatje Nou ik weet dat je papa's meisje bent En ik respecteer wat je moeder zei Maar ik weet zeker dat ze het zouden begrijpen 'Cause that's how mama got a man En dat kan je niet ontkennen En ik geloof dat het tijd is dat je je realiseert En je mooie ogen opent En ziet dat wanneer het echte ding langskomt Je het beter kunt pakken voordat het weg is Laat het niet aan je voorbij gaan Laat het gebeuren. Laat het gebeuren To you and me baby Laat het oh oh laat het gebeuren Laat het met je gebeuren Lieverd laat het met mij gebeuren Kom op kom op schatje Laat het oh laat het gewoon gebeuren Nog een keer baby Laat het alsjeblieft gebeuren