Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: boz scaggs Songtekst: look what you’ve done to me live album version

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: boz scaggs - look what you’ve done to me live album version ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van look what you’ve done to me live album version? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van boz scaggs! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van boz scaggs en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals look what you’ve done to me live album version .

Origineel

Hope they never end this song This could take us all night long I looked at the moon and I felt blue Then I looked again and I saw you Eyes like fire in the night Bridges burning with their light Now I'll have to spend the whole night through And honey, yes, I¨m gonna spend it all on you Love, look what you've done to me Never thought I'd fall again so easily Oh, love, you wouldn't lie to me Leading me to feel this way We might fade and turn to stone Let's get crazy all alone Take me up your stairs and through the door Take me where we don't care anymore Love, look what you've done to me Leading me to feel this way Hold me closer than you'd ever dare Close your eyes and I'll be there After all is said and done After all you are the one Never thought I'd fall again so easily Oh, love, you wouldn't lie to me, would you? Leading me to feel this way Love, look what you've done to me Never thought I'd fall again so easily Oh, love, you wouldn't lie to me Leading me to feel this way

 

Vertaling

Ik hoop dat ze nooit ophouden met dit lied. Dit kan ons de hele nacht duren Ik keek naar de maan en ik voelde me blauw Toen keek ik nog eens en ik zag jou Ogen als vuur in de nacht Bruggen branden met hun licht Nu moet ik de hele nacht doorbrengen En schat, ja, ik zal het allemaal aan jou uitgeven Liefde, kijk wat je met me gedaan hebt Nooit gedacht dat ik zo gemakkelijk weer zou vallen Oh, liefje, je zou niet tegen me liegen Me zo laten voelen We zouden kunnen vervagen en in steen veranderen Laten we gek worden, helemaal alleen Neem me mee de trap op en door de deur Breng me waar het ons niet meer kan schelen Liefde, kijk wat je me hebt aangedaan Leidde me om me zo te voelen Hou me dichter bij je dan je ooit zou durven Sluit je ogen en ik zal er zijn Nadat alles gezegd en gedaan is Uiteindelijk ben jij de ware Nooit gedacht dat ik zo gemakkelijk weer zou vallen Oh, liefste, je zou toch niet tegen me liegen, of wel? Me zo laten voelen Liefde, kijk wat je me hebt aangedaan Nooit gedacht dat ik zo makkelijk weer zou vallen Oh, liefde, je zou niet tegen me liegen Me zo laten voelen