Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: boz scaggs Songtekst: so good to be here

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: boz scaggs - so good to be here ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van so good to be here? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van boz scaggs! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van boz scaggs en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals so good to be here .

Origineel

Now... now it's over baby I can come home to you Just as I should do And you're... waiting there for me Just as you should be Hope to see you soon Now that you've got all the things That you need And you're still waitin' for me So good to be here So good to see your face So good to be loved by you And we are both here waiting All I can say or do, yeah Is give my love to you Just as I should do I can't imagine me leaving you Wasting my time When I wanna be with you baby So good to be here So good to see your face So good to be loved by you Everyday it's hard to make you stay Stealing your heart You're gonna run away from me, baby So good to be here So good to see your face So good to be loved by you Every day in every way I want to keep you girl in every way

 

Vertaling

Nu... nu is het voorbij, schatje. Ik kan naar huis komen naar jou Net zoals ik zou moeten doen En jij... wacht daar op me Just as you should be Ik hoop je snel te zien Nu dat je alle dingen hebt That you need En je wacht nog steeds op me Zo goed om hier te zijn Zo goed om je gezicht te zien Zo goed om door jou bemind te worden And we are both here waiting All I can say or do, yeah Is mijn liefde aan jou geven Just as I should do Ik kan me niet voorstellen dat ik je verlaat Mijn tijd verspillen When I wanna be with you baby Zo goed om hier te zijn Zo goed om je gezicht te zien Zo goed om door jou bemind te worden Everyday it's hard to make you stay Ik steel je hart Je gaat van me weglopen, schat Zo goed om hier te zijn Zo goed om je gezicht te zien Zo goed om door jou bemind te worden Elke dag op elke manier Ik wil je meisje houden op elke manier