Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: boz scaggs Songtekst: what can i say live version

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: boz scaggs - what can i say live version ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van what can i say live version? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van boz scaggs! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van boz scaggs en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals what can i say live version .

Origineel

(What can I say?) (What can I do?) 3 AM, it's me again, wouldn't you know? Things would have to end this way I did my best the perfect guest knew when to go Perfect you knew when to stay Come on, tell me that you love me, dear I've been feeling down some too After all, it's time I made it clear I've been waiting just for you (What can I say?) Oh, you make me know, baby (What can I do?) To show you that I care (What can I say?) Got to have your number, baby (What can I do?) Dodododo.... Can't you see the people who stop and stare Don't it make you wonder why? I just happened to be standing there Can't you see it in my eye? (What can I say?) You got me acting like a fool, girl (What can I do?) Stop making like a little school, girl (What can I say?) Could be your lucky day, baby (What can I do?) Ooooh, it's hot Ooohooo, it's hot, little girl Ooooooo talking girl (What can I say?) Oh, you make me know, baby (What can I do?) To show you that I care (What can I say?) Oh, I got down on my knees (What can I do?) Please, please, what can I say? (What can I do?) (What can I do?) Oooh, what can I do (What can I say?) What can I say, baby? (What can I say?)

 

Vertaling

(Wat kan ik zeggen?) (Wat kan ik doen?) 3 AM, ik ben het weer, zou je het niet weten? Dingen zouden zo moeten eindigen Ik deed mijn best de perfecte gast wist wanneer te gaan Perfecte jij wist wanneer je moest blijven Kom op, zeg me dat je van me houdt, schat Ik voel me ook een beetje down Het is tenslotte tijd dat ik het duidelijk maak Ik heb alleen op jou gewacht (Wat kan ik zeggen?) Oh, je laat het me weten, schatje Om je te laten zien dat ik om je geef Ik moet je nummer hebben, schatje Wat kan ik doen? Dodododo.... Kan je de mensen niet zien die stoppen en staren Vraag je je niet af waarom? Ik stond daar toevallig. Zie je het niet in mijn ogen? Wat kan ik zeggen ? Je laat me als een dwaas handelen, meisje Hou op je als een schoolmeisje te gedragen Dit zou je geluksdag kunnen zijn, schatje Wat kan ik doen? Ooooh, it's hot Ooohooo, het is heet, kleine meid Ooooo pratend meisje Oh, je laat het me weten, schatje (Wat kan ik doen?) Om je te laten zien dat ik om je geef Oh, ik ben op mijn knieën gegaan (Wat kan ik doen?) Alsjeblieft, alsjeblieft, wat kan ik zeggen? (Wat kan ik doen?) Wat kan ik doen? Wat kan ik doen? Wat kan ik zeggen? Wat kan ik zeggen, schatje? Wat kan ik zeggen?