Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: boz scaggs Songtekst: you can have me anytime

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: boz scaggs - you can have me anytime ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you can have me anytime? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van boz scaggs! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van boz scaggs en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you can have me anytime .

Origineel

Here we are in a room full of strangers And an open door Here we are away from all dangers But that open door is calling out again Acting like a friend who wants to know If you might come away I wonder what you'll say You wonder out again On wings of the night Once again you'll take flight And I don't hear your voice anymore Tonight's dream will end But I'll stay long after then And you can have me anytime Here we are Alone in the shadows of our lonely rooms Here we are We are hollows, very lonely rooms Like a faithless child Frightened of the wild he runs and hides To keep from being still We run around until we lose ourselves again On wings of the night Once again you'll take flight And I don't hear your voice anymore Tonight's dream will end But I'll stay long after then And you can have me anytime Tonight's dream will end But I'll stay long after then And you can have me anytime

 

Vertaling

Hier zijn we in een kamer vol met vreemden En een open deur Hier zijn we weg van alle gevaren Maar die open deur roept ons weer Handelend als een vriend die wil weten Of je misschien wegkomt Ik vraag me af wat je zult zeggen. Je vraagt je weer af Op vleugels van de nacht Nog een keer vlieg je weg En ik hoor je stem niet meer De droom van vannacht zal eindigen Maar ik zal nog lang na die tijd blijven En je mag me altijd hebben Hier zijn we Alleen in de schaduwen van onze eenzame kamers Hier zijn we Wij zijn holen, zeer eenzame kamers Als een ontrouw kind Bang voor de wildernis rent hij en verstopt zich Om niet stil te zijn We rennen rond tot we onszelf weer verliezen Op vleugels van de nacht En weer neem je de vlucht En ik hoor je stem niet meer De droom van vannacht zal eindigen Maar ik blijf nog lang na die tijd En je mag me altijd hebben De droom van vanavond zal eindigen Maar ik blijf nog lang na die tijd En je kunt me altijd krijgen