Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bracket Songtekst: warren s song pt 13

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bracket - warren s song pt 13 ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van warren s song pt 13? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bracket! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bracket en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals warren s song pt 13 .

Origineel

in spite of love, i am suffering once again and disillusion will comfort me until the end i need a sign of your happulence (?) once again behind your sob (?) innocence until the end there is a place that's just for me and for you nothing to face, nowhere to hide from the truth the afterlife will inspire me once again and when i'm gone keep your simple things it's not the end

 

Vertaling

ondanks de liefde, lijd ik opnieuw en desillusie zal me troosten tot het einde ik heb weer een teken nodig van jouw gelukzaligheid (?) achter je snik (?) onschuld tot het einde er is een plaats die alleen voor mij en jou is niets om onder ogen te zien, nergens om je te verbergen voor de waarheid het hiernamaals zal me opnieuw inspireren en als ik weg ben, hou je eenvoudige dingen Het is niet het einde.