Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bracket Songtekst: warren s song pt 6

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bracket - warren s song pt 6 ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van warren s song pt 6? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bracket! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bracket en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals warren s song pt 6 .

Origineel

I sat there on a stool next to ______ By myself like any other day When someone stood in front of me He looked at me with his pale brown eyes And started to talk with me And laugh with me And stand around me He said he could not understand Why I've been treated the way I always have And, we became the best of friends I waited all my life to meet someone who Would talk with me And laugh with me And stand around me I thought we would be friends 'Til the end of time I thought we would be friends 'Til the end of time Every time I saw his face It took me to a better place I've gone somewhere I've never been The feeling of having a friend Monday morning, I came back to school Thinking that everything was fine Then, I saw the empty desk Then, I was told that I had lost The only person who would talk to me And laugh with me And stand around me I thought we would be friends 'Til the end of time I thought we would be friends 'Til the end of time Every time I saw his face It took me to a better place I've gone somewhere I've never been The feeling of losing a friend

 

Vertaling

Ik zat daar op een kruk naast ______ Alleen, zoals elke andere dag Toen er iemand voor me stond Hij keek me aan met zijn lichtbruine ogen En begon met me te praten En met me te lachen En om me heen te staan Hij zei dat hij niet kon begrijpen Waarom ik altijd zo behandeld ben En, we werden de beste vrienden Ik heb mijn hele leven gewacht om iemand te ontmoeten die met me zou praten En met me zou lachen En om me heen zou staan Ik dacht dat we vrienden zouden zijn Tot het einde der tijden Ik dacht dat we vrienden zouden zijn Tot het einde der tijden Every time I saw his face Het bracht me naar een betere plaats Ik ben ergens heen gegaan waar ik nooit ben geweest Het gevoel een vriend te hebben Maandagmorgen, kwam ik terug naar school Ik dacht dat alles in orde was. Toen zag ik het lege bureau. Toen kreeg ik te horen dat ik De enige persoon die met me zou praten En met me lachte En om me heen stond Ik dacht dat we vrienden zouden zijn Tot het einde der tijden Ik dacht dat we vrienden zouden zijn Tot het einde der tijden Every time I saw his face Het bracht me naar een betere plaats I've gone somewhere I've never been Het gevoel een vriend te verliezen