Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: brad martin Songtekst: run to me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: brad martin - run to me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van run to me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van brad martin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van brad martin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals run to me .

Origineel

You feel you're turning in circles There's no end to that dead end road Running around all your feelings wondering which way to go When that voice that's inside you Gets so loud, you just wanna scream And you find your blues in the way of a dream Run to me, darling let me be the one Who's waiting there when you need someone to turn to When the night gets too dark and it's so hard to see Run to me When you're backed in the corner Feels like you're facing the world all alone Don't ever feel like you've gone to far to come back home Run to me, darling let me be the one Who's waiting there when you need someone to turn to When the night gets too dark and it's so hard to see Run to me No matter where you are, I'm here with open arms The day is gonna come, you're gonna need someone Run to me, darling let me be the one Who's waiting there when you need someone to turn to When the night gets too dark and it's so hard to see Run to me, darling let me be the one Who's waiting there when you need someone to turn to When the night gets too dark and it's so hard to see Run to me You can run to me Baby run to me Baby run to me

 

Vertaling

Je voelt dat je in cirkels draait Er is geen einde aan die doodlopende weg Rondlopend met al je gevoelens, je afvragend welke kant op te gaan Wanneer die stem die in je zit zo luid wordt, dat je gewoon wilt schreeuwen En je vindt je blues in de weg van een droom Ren naar mij, schat, laat mij degene zijn Die daar wacht als je iemand nodig hebt om naar toe te gaan Wanneer de nacht te donker wordt en het zo moeilijk is om te zien Ren naar mij When you're backed in the corner Het voelt alsof je de wereld helemaal alleen onder ogen moet zien Heb nooit het gevoel dat je te ver bent gegaan om terug naar huis te komen Ren naar mij, schat, laat mij degene zijn Die daar wacht als je iemand nodig hebt om naar toe te gaan Wanneer de nacht te donker wordt en het zo moeilijk is om te zien Ren naar mij Het maakt niet uit waar je bent, ik ben hier met open armen De dag zal komen, dat je iemand nodig hebt Ren naar mij, schat, laat mij degene zijn Die daar wacht als je iemand nodig hebt om naar toe te gaan Als de nacht te donker wordt en het zo moeilijk is om te zien Ren naar mij, schat, laat mij degene zijn die daar wacht wanneer je iemand nodig hebt om naar toe te keren Wanneer de nacht te donker wordt en het zo moeilijk is om te zien Ren naar mij Je kunt naar me toe rennen Schatje ren naar me toe Schatje ren naar me toe