Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: brad neely Songtekst: whopper and a forty queeblo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: brad neely - whopper and a forty queeblo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van whopper and a forty queeblo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van brad neely! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van brad neely en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals whopper and a forty queeblo .

Origineel

Well I got 5.45 and it's 5:45 Gotta get a Whopper and 40 and ride Yeah, you know, you fuckin feel me Yeah, you know, you fuckin feel me Yeah, you know, you fuckin feel me, right Working at the Michael's Got the first shift cracking packs Got my knife and my gun So, just step it back Only girlie near my age is a little odd No, that's mean, I should say she just into God So, tonight there's a party at this girl's house I think we're cool cos with stamps I always help her out She is fine but her friends are kind of this and thatness But with me I better help her find her inner Katniss So I dance with my manager Vance Asking if I could just get a friendly payment advance He blows me off So I scoff Throw my smock Check the clock Take it off Check my wad Feeling soft, all I got is.. 5.45 and it's 5:45 Gotta get a Whopper and a 40 and ride Well I got 5.45 and it's 5:45 Gotta get a Whopper and 40 and ride Yeah, you know, you fuckin feel me Yeah, you know, you fuckin feel me Yeah, you know, you fuckin feel me, right We got the cheap wine The equine The real fine And the drink line The ursine The bovines The supine And the piss line I see Stamps with an idiot champ I'm waved over like red rover to the lady and tramp We are introduced, he's a dick like beetlejuice I pop my stick But she winks and it's sick So I chill just in the knick Yeah, you know I retract my Logans I ease up and slay with slogans I joke hard and I pose like Hogan Then I grin and I take my moment I'm clearing zones like I'm Indy Jones Out from the Tomb of bad perfume It's time to bring it back home I got me 5.45 and it's 5:45 Gotta get a Whopper and a 40 and ride Well I've got 5.45 and it's 5:45 Gotta get a Whopper and a 40 and ride Yeah, you know, you fuckin feel me Yeah, you know, you fuckin feel me Yeah, you know, you fuckin feel me, right Was that Queeblo?

 

Vertaling

Nou ik heb 5.45 en het is 5:45 Gotta get a Whopper and 40 and ride Ja, je weet wel, je voelt me verdomme Ja, je weet het, je voelt me verdomme Ja, je weet het, je voelt me verdomme, juist Ik werk bij de Michael's Ik heb de eerste ploeg die pakjes breekt Ik heb mijn mes en mijn pistool So, just step it back Het enige meisje van mijn leeftijd is een beetje vreemd. Nee, dat is gemeen, ik zou zeggen dat ze gewoon van God houdt Dus, vanavond is er een feestje bij een meisje thuis. Ik denk dat we cool zijn want met stempels help ik haar altijd. Ze is oké, maar haar vrienden zijn een beetje van dit en dat. Maar met mij kan ik haar beter helpen haar innerlijke Katniss te vinden. Dus ik dans met mijn manager Vance. en vraag of ik een vriendelijk voorschot kan krijgen. Hij wimpelt me af Dus ik spot Gooi mijn kiel Controleer de klok Trek hem uit Check my wad Ik voel me zacht, alles wat ik heb is... 5.45 en het is 5:45 Gotta get a Whopper and a 40 and ride Nou ik heb 5.45 en het is 5:45 Gotta get a Whopper and 40 and ride Yeah, you know, you fuckin feel me Yeah, you know, you fuckin feel me Yeah, you know, you fuckin feel me, right We hebben de goedkope wijn The equine The real fine And the drink line De ursine De runderen De supine En de pis lijn Ik zie Stamps met een idiote kampioen Ik word uitgezwaaid als een rode rover naar de dame en de zwerver We worden voorgesteld, hij is een lul als beetlejuice Ik knal mijn stick Maar ze knipoogt en het is ziek So I chill just in the knick Yeah, you know I retract my Logans I ease up and slay with slogans Ik maak harde grappen en ik poseer als Hogan Dan grijns ik en neem ik mijn moment I'm clearing zones like I'm Indy Jones Uit de tombe van slechte parfum It's time to bring it back home I got me 5.45 and it's 5:45 Gotta get a Whopper and a 40 and ride Nou ik heb 5.45 en het is 5:45 Gotta get a Whopper and a 40 and ride Yeah, you know, you fuckin feel me Yeah, you know, you fuckin feel me Yeah, you know, you fuckin feel me, right Was dat Queeblo?