Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: brad paisley Songtekst: if he s anything like me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: brad paisley - if he s anything like me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van if he s anything like me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van brad paisley! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van brad paisley en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals if he s anything like me .

Origineel

I remember saying I don't care either way Just as long as he or she is healthy I'm ok Then the doctor pointed to the corner of the screen And said "You see that thing right there well you know what that means" And I started wondering who he was going to be And I thought heaven help us if he's anything like me He'll probably climb a tree too tall and ride hes bike to fast End up every summer wearing something in a cast He's gonna throw a ball and break some glass in a window down the street He's gonna get in trouble oh he's gonna get in fights I'm gonna lose my temper and some sleep It's safe to say that I'm gonna get my payback if he's anything like me I can see him right now knees all skinned up With a magnifying glass trying to melt a Tonka truck Won't he be a sight with his football helmet on That'll be his first love til his first love comes along He'll get his heart broke by the time he's in his teens And heaven help him if he's anything like me He'll probably stay out too late and drive his car too fast Get a speeding ticket he'll pay for mowing grass He's gonna get caught skipping class and be grounded for a week He's gonna get in trouble we're gonna get in fights I'm gonna lose my temper and some sleep It's safe to say that I'm gonna get my payback if he's anything like me

 

Vertaling

Ik weet nog dat ik zei dat het me niet uitmaakte. Zolang hij of zij maar gezond is, is het goed. Toen wees de dokter naar de hoek van het scherm En zei: "Zie je dat ding daar? Je weet wat dat betekent." En ik begon me af te vragen wie hij zou zijn. En ik dacht, de hemel sta ons bij als hij op mij lijkt. Hij zal waarschijnlijk te hoog in een boom klimmen en te hard fietsen En elke zomer iets in het gips dragen Hij gaat een bal gooien en glas breken in een raam in de straat Hij gaat in de problemen komen oh hij gaat in gevechten komen Ik ga mijn geduld verliezen en wat slapen Het is veilig om te zeggen dat ik mijn wraak zal krijgen als hij op mij lijkt Ik zie hem nu al op z'n knieën zitten Met een vergrootglas die een Tonka truck probeert te smelten Zal hij geen gezicht zijn met zijn voetbalhelm op Dat zal zijn eerste liefde zijn tot zijn eerste liefde langskomt Hij zal zijn hart breken tegen de tijd dat hij in zijn tienerjaren is En de hemel sta hem bij als hij op mij lijkt Hij blijft waarschijnlijk te laat thuis en rijdt te hard met zijn auto krijgt een bekeuring voor te hard rijden, die hij moet betalen voor gras maaien Hij zal betrapt worden op spijbelen en een week huisarrest krijgen. Hij komt in de problemen en wij krijgen ruzie. Ik ga mijn geduld verliezen en wat slapen Het is veilig om te zeggen dat ik mijn wraak zal krijgen als hij op mij lijkt