Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: brad paisley Songtekst: i’ve been better

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: brad paisley - i’ve been better ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i’ve been better? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van brad paisley! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van brad paisley en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i’ve been better .

Origineel

[Verse 1] Darling' after you left I got that promotion They transferred me out to La Jolla right on the ocean And now I'm making' more money than I can spend I've got a house on the beach and a bunch of new friends Oh, you oughta hear what they say Telling' me that I've got it made But [Chorus] I've been better Yeah, I miss those times when we were still together Right now looking' back I don't think the past has ever been this clear And I realize sitting' here, as I write this letter Oh, I've been better [Verse 2] I've been seeing' a girl that I met out in Spring Valley She's having' the time of her life, least that's what she tells me She says it's love and to tell you the truth I've tried my best to feel that way too Oh, but I always realize When I look into her eyes That [Chorus] [Outro] Oh, I've been better

 

Vertaling

[Verse 1] Lieverd, nadat je wegging kreeg ik die promotie Ze hebben me overgeplaatst naar La Jolla recht aan de oceaan En nu verdien ik meer geld dan ik kan uitgeven Ik heb een huis aan het strand en een hoop nieuwe vrienden Oh, je zou eens moeten horen wat ze zeggen Ze zeggen me dat ik het gemaakt heb Maar [Chorus] I've been better Ja, ik mis de tijden toen we nog samen waren Op dit moment, terugkijkend Ik denk niet dat het verleden ooit zo duidelijk is geweest En ik realiseer me hier zittend, terwijl ik deze brief schrijf Oh, ik ben beter geweest [Verse 2] Ik zie een meisje dat ik ontmoette in Spring Valley Ze heeft de tijd van haar leven, tenminste dat is wat ze me vertelt Ze zegt dat het liefde is en om je de waarheid te zeggen Ik heb mijn best gedaan om me ook zo te voelen Oh, maar ik realiseer me altijd Als ik in haar ogen kijk Dat [Chorus] [Outro] Oh, I've been better