Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: brad paisley Songtekst: mr policeman

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: brad paisley - mr policeman ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mr policeman? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van brad paisley! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van brad paisley en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mr policeman .

Origineel

Well hey, hey Mr. Policeman Bet I can drive faster 'n you can C'mon hoss lets have some fun Go on shoot me with a radar gun You look bored and I sure am Catch me if you can Hey, hey Mr. Policeman I got a 75 Firebird trans am With a 455 up under the hood Me and my brother got it runnin' good Wake up behind me in a mole grey van Catch me if you can Go turn on your blue lights (So pretty) You know you want to I just flew by I can see you feel it now How's my dust taste in your mouth? C'mon Smokey its time to race Lets have us a high speed chase Well hey, hey Mr. Policeman Chopper in the air and a couple of SWAT vans That's not fair they're blockin' the road Now where am I supposed to go? Time to use my backup plan Catch me if you can Hey, hey Mr. Policeman Bet I can run faster 'n you can With your big pot belly And your cowboy boots 100 bucks says you won't shoot I know these woods like the back of my hand Catch me if you can Go on turn on your spotlight (So shiny) I got runnin' shoes and I'm younger than you And I got all night Theres no way you're keepin' up with me Just go on back to Krispy Kreme If you wanna quit I understand Catch me if you can Hey hey Mr. Policeman I said hey hey Mr. Policeman I'm in the jailhouse now I'm in the jailhouse now They told me once or twice Son, please respect my authority I'm in the jailhouse now

 

Vertaling

Wel hé, hé Mr. Politieman Ik wed dat ik sneller kan rijden dan jij. Kom op, laten we wat plezier maken. Schiet me maar neer met een radar geweer Je ziet er verveeld uit en dat ben ik zeker Vang me als je kan. Hey, hey Mr. Politieagent Ik heb een 75 Firebird trans am Met een 455 onder de kap. Mijn broer en ik hebben hem goed lopen Wake up behind me in a mole grey van Vang me als je kan Doe je blauwe lichten aan (Zo mooi) Je weet dat je het wilt, ik vloog je gewoon voorbij Ik kan zien dat je het nu voelt Hoe smaakt mijn stof in je mond? Kom op Smokey het is tijd om te racen Laten we een hoge snelheidsachtervolging doen. Wel hé, hé Mr. Politieagent Helikopter in de lucht en een paar SWAT busjes. Dat is niet eerlijk, ze blokkeren de weg. Waar moet ik nu heen? Tijd om mijn noodplan te gebruiken. Vang me als je kan. Hé, meneer de politieagent. Ik wed dat ik sneller kan rennen dan jij. Met je dikke buik En je cowboylaarzen 100 dollar dat je niet zult schieten Ik ken deze bossen als mijn broekzak Vang me als je kan Ga door, zet je spotlight aan I got runnin' shoes and I'm younger than you And I got all night Therees no way you're keepin' up with me Just go on back to Krispy Kreme Als je wilt stoppen begrijp ik dat Vang me als je kan. Hey hey meneer de politieagent Ik zei hey hey meneer de politieagent Ik zit nu in de gevangenis. Ik zit nu in de gevangenis. Ze hebben me een of twee keer verteld Jongen, respecteer alsjeblieft mijn autoriteit. Ik zit nu in de gevangenis.