Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: braid Songtekst: breathe in

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: braid - breathe in ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van breathe in? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van braid! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van braid en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals breathe in .

Origineel

I want you to see me out You know you're bringing yourself down And I drink too much and You sing too much And I think you know it I want to see you out You've got no inspiration To do anything at all Hey when I go out Do I look like you do Hey when I go on Do I look like you do Marigold Mary goes "You gotta come out so we can see you" We think we bring you down You're not alone in that You're not the first And I think you know it I want you to see you were right About inspiration and everything else But you said it wrong Hey look in the mirror It's not what you say It's how you say it

 

Vertaling

Ik wil dat je me eruit haalt. Je weet dat je jezelf naar beneden haalt En ik drink te veel en Je zingt te veel En ik denk dat je het weet Ik wil je eruit zien Je hebt geen inspiratie To do anything at all Hé, als ik uitga Zie ik eruit zoals jij Hey when I go on Zie ik eruit zoals jij Marigold Mary gaat "Je moet naar buiten komen zodat we je kunnen zien" We denken dat we je naar beneden halen Je bent daar niet alleen in. Je bent niet de eerste. En ik denk dat je het weet. Ik wil dat je ziet dat je gelijk had. Over inspiratie en al het andere Maar je zei het verkeerd Hé, kijk in de spiegel. Het is niet wat je zegt. Het is hoe je het zegt.