Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: braid Songtekst: there is a light that never goes out

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: braid - there is a light that never goes out ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van there is a light that never goes out? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van braid! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van braid en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals there is a light that never goes out .

Origineel

Take me out tonight Where theres music and theres people Who are young and alive Driving in your car I never, never want to go home Because I havent got one anymore Take me out tonight Because I want to see people And I want to see light Driving in your car Oh, please dont drop me home Because its not my home, its their home And Im welcome no more And if a double-decker bus Crashes into us To die by your side Is such a heavenly way to die And if a ten-ton truck Kills the both of us To die by your side Well, the pleasure, the privilege is mine Take me out tonight Oh, take me anywhere I dont care, I dont care, I dont care And in the darkened underpass I thought, oh God, my chance has come at last But then a strange fear gripped me and I just couldnt ask Take me out tonight Oh, take me anywhere I dont care, I dont care, I dont care Driving in your car I never, never want to go home Because I havent got one I havent got one Oh, oh, oh, oh, oh And if a double-decker bus Crashes into us To die by your side Is such a heavenly way to die And if a ten-ton truck Kills the both of us, so what To die by your side Well, the pleasure, the privilege is mine Oh, there is a light, never goes out There is a light, never goes out

 

Vertaling

Neem me mee uit vanavond Waar er muziek is en mensen Die jong en levend zijn Rijdend in jouw auto Ik wil nooit, nooit meer naar huis Omdat ik er geen meer heb Neem me mee uit vanavond Want ik wil mensen zien En ik wil licht zien Rijdend in jouw auto Oh, alsjeblieft zet me niet thuis af Want het is niet mijn huis, het is hun huis En ik ben niet meer welkom En als een dubbeldekker bus tegen ons aan botst Om aan jouw zijde te sterven Is zo'n hemelse manier om te sterven En als een vrachtwagen van tien ton Ons beiden doodt Om aan jouw zijde te sterven Wel, het plezier, het voorrecht is aan mij Neem me mee uit vanavond Oh, neem me overal mee naartoe Het kan me niet schelen, het kan me niet schelen, het kan me niet schelen En in de donkere onderdoorgang Ik dacht, oh God, mijn kans is eindelijk gekomen Maar toen greep een vreemde angst me en ik kon het gewoon niet vragen Neem me mee uit vanavond Oh, neem me overal mee naartoe I dont care, I dont care, I dont care Rijdend in jouw auto I never, never want to go home Because I havent got one I havent got one Oh, oh, oh, oh, oh En als een dubbeldekker bus tegen ons aan botst Om te sterven aan jouw zijde Is zo'n hemelse manier om te sterven En als een vrachtwagen van tien ton Ons beiden doodt, so what Om te sterven aan jouw zijde Wel, het plezier, het voorrecht is van mij Oh, er is een licht, gaat nooit uit There is a light, never goes out