Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: braille Songtekst: we will remember

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: braille - we will remember ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van we will remember? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van braille! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van braille en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals we will remember .

Origineel

Oh Lord I give my life to you I trust in you my God Do not let me be disgraced Or let my enemies rejoice in my defeat No one who trusts in you will ever be disgraced But disgrace comes to those who try to deceive others Show me the righ path oh Lord Point out the road for me to follow Lead me by your truth and teach me For you are the God who saves me All day long I put my hope in you Remember oh Lord you compassion and unfailing love Which you have shown from long ages past Do not remember the rebellious sins of my youth Remember me in light of your unfaling love For you are mercifull oh Lord I get frustrated that these scares from my past still cause me to hold back Cover my shame with a blanket of faith so I don't waste my life It seems so easy to fall off track Help me to believe that you are who you say hold me back when I lose my way I walk a lonely trail sometimes it feels like it's you and me only, the Lord is my witness Sober minded they offer dranks thanks a lot If I did drink, last year I woulda drank a lot And mighta never stoped it runs in my family It got the best of my grandpa, uncle, and pops Shake it off, shallow advice But it takes more to conquere a vice that grips so tight When I'm low help me remember and put my hope in Christ And when our minds get filled with lies We will remember The [?] get's pulled over our eyes We will remember Nowhere to run, nowhere to hide We will remember The enemy tries to steal our lives But, we will remember Close my eyes act like it never happened Take my chances like my life is just an accident Ignore the sorrow Like the feeling is it real But never learn how to deal with the emotions I conceal Let it out Ups and downs Character producing This stress that I carry is ulcer inducing And ultra confusing Which way is up Love doesn't sweep issues under the rug It faces the reality They say forgive and forget Let go don't live to regrets But someones always left with a mess How can we erase memories from our head Where will they escape to How will I forget when I'm reminded everyday Every day every morning when I wake up I'm gonna need grace just to make it Your grace is the blanket That covers all my sins and mistakes up Help me remember

 

Vertaling

Oh Heer ik geef mijn leven aan U Ik vertrouw op U mijn God Laat mij niet te schande worden gemaakt of laat mijn vijanden zich niet verheugen in mijn nederlaag Niemand die op U vertrouwt zal ooit te schande worden gemaakt Maar schande komt toe aan hen die anderen proberen te misleiden Toon mij het rechte pad, Heer. Wijs mij de weg die ik moet volgen Leid mij door uw waarheid en onderwijs mij Want U bent de God die mij redt De hele dag vestig ik mijn hoop op U Gedenk o Heer uw mededogen en onfeilbare liefde Die u van oudsher hebt getoond Denk niet aan de opstandige zonden van mijn jeugd Gedenk mij in het licht van uw onvergankelijke liefde Want U bent barmhartig o Heer Ik raak gefrustreerd dat deze angsten uit mijn verleden mij nog steeds terughoudend maken Bedek mijn schaamte met een deken van geloof zodat ik mijn leven niet verspil Het lijkt zo makkelijk om van het pad af te raken Help me te geloven dat U bent wie U zegt me terug te houden als ik de weg kwijt ben Ik loop op een eenzaam pad soms voelt het alsof het alleen jij en ik zijn, de Heer is mijn getuige Nuchter denkend bieden ze drankjes aan, hartelijk dank Als ik gedronken had, had ik vorig jaar veel gedronken En misschien nooit meer gestopt. Het zit in mijn familie. Het kreeg het beste van mijn opa, oom, en paps Schud het van je af, oppervlakkig advies Maar er is meer voor nodig om een ondeugd te overwinnen die je zo stevig vasthoudt Als ik verdrietig ben, help me dan herinneren en mijn hoop op Christus te vestigen. En wanneer onze gedachten gevuld zijn met leugens zullen we ons herinneren De [?] wordt over onze ogen getrokken Dan weten we het weer. Nergens om weg te lopen, nergens om je te verstoppen We zullen het ons herinneren De vijand probeert onze levens te stelen Maar, we zullen het ons herinneren Sluit mijn ogen en doe alsof het nooit gebeurd is. Mijn kansen grijpen alsof mijn leven slechts een ongeluk is Negeer het verdriet Alsof het gevoel echt is Maar nooit leren hoe om te gaan met de emoties die ik verberg Laat het eruit Ups en downs Karakter producerend Deze stress die ik met me meedraag veroorzaakt maagzweren En uiterst verwarrend Which way is up Liefde veegt problemen niet onder het tapijt Het ziet de realiteit onder ogen Ze zeggen vergeven en vergeten Laat los, leef niet met spijt Maar iemand blijft altijd achter met een puinhoop Hoe kunnen we herinneringen uit ons hoofd wissen Waar zullen ze heen vluchten? Hoe kan ik vergeten als ik er elke dag aan herinnerd word Elke dag, elke ochtend als ik wakker word Ik heb genade nodig om het te redden. Uw genade is de deken die al mijn zonden en fouten bedekt Help me herinneren