Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: brainstorm Songtekst: a life on hold

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: brainstorm - a life on hold ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van a life on hold? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van brainstorm! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van brainstorm en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals a life on hold .

Origineel

Swallow me as I be a living dream Don't fade on me Don't let me down These memories still haunting me But there's nowhere to run A tragedy my head spins round All I try to find out, try to find out Why all these words leave me in doubt When the sunlight fades away I feel like my life's on hold My life's on hold A storm is moving in on me Now I know what I've been told I know what I've been told Another journey through my soul I've built myself to last Forever here but never passed, never passed I know I'm lost, my soul is gone I pay for my crimes A shattered ego in my mind All I try to find out Why all these dreams leave me in doubt When the sunlight fades away I feel like my life's on hold My life's on hold A storm is moving in on me Now I know what I've been told I know what I've been told When the sunlight fades away I feel like my life's on hold When the sunlight fades away, fades away I feel like my life's on hold My life's on hold A storm is moving in on me Now I know what I've been told I know what I've been told When the sunlight fades away, fades away I feel like my life's on hold My life's on hold A storm is moving in on me Now I know what I've been told I know what I've been told

 

Vertaling

Slik me in, want ik ben een levende droom Vervaag me niet Stel me niet teleur Deze herinneringen achtervolgen me nog steeds Maar je kunt nergens heen Een tragedie waar mijn hoofd om draait Alles wat ik probeer uit te vinden, probeer erachter te komen Waarom al deze woorden mij in twijfel trekken Als het zonlicht verdwijnt Ik heb het gevoel dat mijn leven in de wacht staat Mijn leven staat in de wacht Er komt een storm op me af Nu weet ik wat mij is verteld Ik weet wat mij is verteld Weer een reis door mijn ziel Ik heb mezelf gebouwd om lang mee te gaan Voor altijd hier, maar nooit voorbij, nooit voorbij Ik weet dat ik verdwaald ben, mijn ziel is weg Ik betaal voor mijn misdaden Een verbrijzeld ego in mijn gedachten Alles wat ik probeer uit te vinden Waarom al deze dromen mij in twijfel trekken Als het zonlicht verdwijnt Ik heb het gevoel dat mijn leven in de wacht staat Mijn leven staat in de wacht Er komt een storm op me af Nu weet ik wat mij is verteld Ik weet wat mij is verteld Als het zonlicht verdwijnt Ik heb het gevoel dat mijn leven in de wacht staat Wanneer het zonlicht wegvalt, verdwijnt het weg Ik heb het gevoel dat mijn leven in de wacht staat Mijn leven staat in de wacht Er komt een storm op me af Nu weet ik wat mij is verteld Ik weet wat mij is verteld Wanneer het zonlicht wegvalt, verdwijnt het weg Ik heb het gevoel dat mijn leven in de wacht staat Mijn leven staat in de wacht Er komt een storm op me af Nu weet ik wat mij is verteld Ik weet wat mij is verteld