Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: brainstorm Songtekst: deep down into passion

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: brainstorm - deep down into passion ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van deep down into passion? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van brainstorm! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van brainstorm en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals deep down into passion .

Origineel

I am your one and only friend I'm your saviour, take my hand I'm your pleasure, I'm your pain I'm the demon in your brain I'm here to drag you far away believe in me, believe what I say I am the maker of the way you feel you never leave the darkness Deep down into passion i'm in your blood Knee deep and getting deeper i'll numb your pain Filled up to the limit you know i'm real Deep down, deep down deep down into passion I'm your shadow, I'm your light I am the one you never fight you know I'm all you'll ever need in your head I'm the demon seed I am the key into another world I am your god, you know I'm here I am more than meets the eye I'm in your soul forever

 

Vertaling

Ik ben je enige echte vriend Ik ben je redder, pak mijn hand Ik ben je plezier, ik ben je pijn Ik ben de demon in je hersenen Ik ben hier om je ver weg te slepen geloof in mij, geloof wat ik zeg Ik ben de maker van hoe jij je voelt je verlaat nooit de duisternis Diep in passie Ik zit in je bloed Knie diep en word dieper Ik zal je pijn verdoven Tot de limiet gevuld je weet dat ik echt ben Diep van binnen, diep van binnen diep in passie Ik ben jouw schaduw, ik ben jouw licht Ik ben degene waar je nooit tegen vecht je weet dat ik alles ben wat je ooit nodig zult hebben in je hoofd ben ik het demonenzaad Ik ben de sleutel tot een andere wereld Ik ben je god, je weet dat ik hier ben Ik ben meer dan op het eerste gezicht lijkt Ik ben voor altijd in je ziel