Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: brainstorm Songtekst: it is easy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: brainstorm - it is easy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van it is easy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van brainstorm! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van brainstorm en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals it is easy .

Origineel

Just like the sun I tried to touch but it's freezing You are my gun You know, you can shoot me, it's easy You wanted a star and I say it is easy Just like the flame But my fingers and hands are freezing You're not the same I can feel it, you know, it's so easy You wanted a star and I say it is easy To fly to the sun but I warn you it's freezing Carrebian (? ) blue the eyes of my dancing angel Fire is cold for you my lovely stranger You wanted a star and I say it is easy To fly to the sun but I warn you it's freezing You wanted a star and I say it is easy To fly to the sun but I warn you it's freezing

 

Vertaling

Net als de zon Ik heb geprobeerd aan te raken, maar het is ijskoud Jij bent mijn pistool Weet je, je kunt me neerschieten, het is makkelijk Je wilde een ster en ik zeg dat het gemakkelijk is Net als de vlam Maar mijn vingers en handen bevriezen Je bent niet hetzelfde Ik voel het, weet je, het is zo makkelijk Je wilde een ster en ik zeg dat het gemakkelijk is Om naar de zon te vliegen, maar ik waarschuw je dat het ijskoud is Carrebisch (?) Blauw? De ogen van mijn dansende engel Vuur is koud voor jou, mijn lieve vreemdeling Je wilde een ster en ik zeg dat het gemakkelijk is Om naar de zon te vliegen, maar ik waarschuw je dat het ijskoud is Je wilde een ster en ik zeg dat het gemakkelijk is Om naar de zon te vliegen, maar ik waarschuw je dat het ijskoud is