Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: brainstorm Songtekst: lovin is really my game

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: brainstorm - lovin is really my game ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lovin is really my game? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van brainstorm! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van brainstorm en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lovin is really my game .

Origineel

I can't catch no man Hangin' out at a discotheque But I believe in the boogie Oh, but the boogie don't believe in me Well, I got my way of groovin' Sittin' down right in my seat I get soul satisfaction Yeah, without jumpin' up and down on my feet Whoa...ho...disco guy You'll be sorry if you pass me by I've got what you need Boy, I wouldn't tell you no lie Why not give me a chance I swear I could prove it That don't mean I can't move it And it's close to perfection I just use it in another direction, yeah Ooh...ooh...yeah I can't catch no thrill Though the music they're playin' makes me feel When all is said and done Well, now, I know what it's all about Well, hey,e along with me If you do I will guarantee I'm gonna give you my love And the way it's gonna make you shout, shout, shout, boy Disco guy You'll be sorry if you pass me by I've got what you need And boy, I wouldn't tell you no lie Why not give me a chance I swear I could prove it That don't mean I can't move it And it's close to perfection I just use it in another direction I can't catch no man Hangin' out at a discotheque But I believe in the boogie Oh, but lovin' is really my game Well, lovin' is really my game Well, lovin' is really my game Well, lovin' is really my game Try me, baby, yeah And I will make you see, yeah I-I got lovin', yeah I-I got lovin', yeah I'm gonna love you right, yes, I will Every day and every night, yeah Ooh...ooh...ooh...oh...oh...oh... Ooh...ooh...ooh...oh...oh...oh... Ooh...ooh...ooh...oh...oh...oh... Ooh...ooh...ooh...oh...oh...oh... Ooh...ooh...ooh...oh...oh...oh... Ooh...ooh...ooh...oh...oh...oh... Ooh...ooh...ooh...oh...oh...oh... Ooh...ooh...ooh...oh...oh...oh... Ooh...ooh...ooh...oh...oh...oh... Try me, baby, yeah Try me, baby, yeah ¡®Cause I got it, yeah I've got love, yeah And I got good kissin', yeah And I got good squeezin', yeah Try me, baby, alright Love me, baby, alright Try me, baby, yeah I got love Come on and give it to me And I will love you right, yes, I will Every day and every night, yeah And then you'll see that lovin' is really my game, whoa Lovin' is really my game, whoa Lovin' is really my game, yeah Lovin' is really my game I wanna make you feel good all over Oh...oh...and-and then you will see Lovin' is really my game, yeah It's my game, it's my game, it's my game Lovin' is my game, it's a game, yeah

 

Vertaling

Ik kan niemand vangen Rondhangen in een discotheek Maar ik geloof in de boogie Oh, maar de boogie gelooft niet in mij Nou, ik heb mijn manier van groovin ' Ga zitten in mijn stoel Ik krijg zielsbevrediging Ja, zonder op en neer te springen op mijn voeten Whoa ... ho ... disco man Je zult er spijt van krijgen als je langskomt Ik heb wat je nodig hebt Tjonge, ik zou je geen leugens vertellen Geef me een kans Ik zweer dat ik het zou kunnen bewijzen Dat betekent niet dat ik het niet kan verplaatsen En het is bijna perfect Ik gebruik het gewoon in een andere richting, ja Ooh ... ooh ... ja Ik kan geen spanning voelen Hoewel de muziek die ze spelen me laat voelen Als alles achter de rug is Welnu, ik weet waar het allemaal om draait Nou, e, samen met mij Als je dat doet, zal ik het garanderen Ik ga je mijn liefde geven En de manier waarop het je laat schreeuwen, schreeuwen, schreeuwen, jongen Disco man Je zult er spijt van krijgen als je langskomt Ik heb wat je nodig hebt En jongen, ik zou je geen leugen vertellen Geef me een kans Ik zweer dat ik het zou kunnen bewijzen Dat betekent niet dat ik het niet kan verplaatsen En het is bijna perfect Ik gebruik het gewoon in een andere richting Ik kan niemand vangen Rondhangen in een discotheek Maar ik geloof in de boogie Oh, maar liefhebben is echt mijn spel Nou, liefhebben is echt mijn spel Nou, liefhebben is echt mijn spel Nou, liefhebben is echt mijn spel Probeer me, schat, ja En ik zal je laten zien, ja Ik heb liefde, ja Ik heb liefde, ja Ik ga echt van je houden, ja, dat zal ik doen Elke dag en elke nacht, ja Ooh ... ooh ... ooh ... oh ... oh ... oh ... Ooh ... ooh ... ooh ... oh ... oh ... oh ... Ooh ... ooh ... ooh ... oh ... oh ... oh ... Ooh ... ooh ... ooh ... oh ... oh ... oh ... Ooh ... ooh ... ooh ... oh ... oh ... oh ... Ooh ... ooh ... ooh ... oh ... oh ... oh ... Ooh ... ooh ... ooh ... oh ... oh ... oh ... Ooh ... ooh ... ooh ... oh ... oh ... oh ... Ooh ... ooh ... ooh ... oh ... oh ... oh ... Probeer me, schat, ja Probeer me, schat, ja ¡®Omdat ik het heb, ja Ik heb liefde, ja En ik heb lekker gezoend, ja En ik heb goed kunnen knijpen, ja Probeer me, schat, oké Love me, baby, oke Probeer me, schat, ja ik heb liefde Kom op en geef het aan mij En ik zal van je houden, ja, dat zal ik Elke dag en elke nacht, ja En dan zul je zien dat liefhebben echt mijn spel is, whoa Lovin 'is echt mijn spel, whoa Lovin 'is echt mijn spel, ja Lovin 'is echt mijn spel Ik wil dat je je overal goed voelt Oh ... oh ... en-en dan zul je zien Lovin 'is echt mijn spel, ja Het is mijn spel, het is mijn spel, het is mijn spel Lovin 'is mijn spel, het is een spel, ja