Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: brainstorm Songtekst: no saint no sinner

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: brainstorm - no saint no sinner ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van no saint no sinner? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van brainstorm! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van brainstorm en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals no saint no sinner .

Origineel

Aaaahhh Yeeaahh Now I'm through my whole life What I've believed and what I've received It's been a few days Since I've said goodbye, goodbye Maybe each day should be my last And maybe each hour devours the past Hope falls through the holes in my hands Until the end Watch me, when there's nothing left to see Nothing left to see Hear me, as I'm not half the man I used to be Cause I'm no sinner And I'm no saint I laid myself to rest When there's nothing left to gain, left to gain Cause I'm no sinner, I'm no sinner And I'm no saint, no saint I lose my very soul No matter what or what's my name Cause I'm no sinner Cause I'm no sinner Oh, yeah I see my reflection on a marble floor, on a marble floor All of my tears are in my mind Emotions sustained breaking me inside I am who I am I want this dream to end I try to break away from the spell But I pull the trigger on myself Know me, as all knowledgees with pain Now I lose myself and go insane Cause I'm no sinner And I'm no saint I laid myself to rest When there's nothing left to gain Cause I'm no sinner, I'm no sinner And I'm no saint, I'm no saint I lose my very soul No matter what or what's my name Cause I'm no sinner Cause I'm no sinner Cause I'm no sinner I'm no sinner I'm no sinner I'm no sinner I'm no sinner What's my name? Cause I'm no sinner And I'm no saint I laid myself to rest When there's nothing left to gain Cause I'm no sinner And I'm no saint I lose my very soul No matter what or what's my name Cause I'm no sinner

 

Vertaling

Aaaahhh Yeeaahh Nu ben ik door mijn hele leven Wat ik heb geloofd en wat ik heb ontvangen Het is een paar dagen geleden Sinds ik afscheid heb genomen, vaarwel Misschien moet elke dag mijn laatste zijn En misschien verslindt elk uur het verleden Hoop valt door de gaten in mijn handen Tot het einde Let op mij, als er niets meer te zien is Niets meer te zien Hoor me, want ik ben niet de helft van de man die ik was Omdat ik geen zondaar ben En ik ben geen heilige Ik heb mezelf laten rusten Als er niets meer te winnen valt, blijft er winst te behalen Omdat ik geen zondaar ben, ik ben geen zondaar En ik ben geen heilige, geen heilige Ik verlies mijn ziel Het maakt niet uit wat of hoe ik heet Omdat ik geen zondaar ben Omdat ik geen zondaar ben O ja Ik zie mijn spiegelbeeld op een marmeren vloer, op een marmeren vloer Al mijn tranen zitten in mijn gedachten Emoties bleven me binnendringen ik ben wie ik ben Ik wil dat deze droom eindigt Ik probeer de betovering te doorbreken Maar ik haal de trekker over mezelf Ken mij, zoals alle kennis met pijn Nu verlies ik mezelf en word ik gek Omdat ik geen zondaar ben En ik ben geen heilige Ik heb mezelf laten rusten Als er niets meer te winnen valt Omdat ik geen zondaar ben, ik ben geen zondaar En ik ben geen heilige, ik ben geen heilige Ik verlies mijn ziel Het maakt niet uit wat of hoe ik heet Omdat ik geen zondaar ben Omdat ik geen zondaar ben Omdat ik geen zondaar ben Ik ben geen zondaar Ik ben geen zondaar Ik ben geen zondaar Ik ben geen zondaar Wat is mijn naam? Omdat ik geen zondaar ben En ik ben geen heilige Ik heb mezelf laten rusten Als er niets meer te winnen valt Omdat ik geen zondaar ben En ik ben geen heilige Ik verlies mijn ziel Het maakt niet uit wat of hoe ik heet Omdat ik geen zondaar ben