Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: brainstorm Songtekst: the path

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: brainstorm - the path ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the path? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van brainstorm! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van brainstorm en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the path .

Origineel

My sorrow laughter in the dead of night Try to understand and prevent my fall I tried to find and take away the light Now I'm crawling deeper into my hole Under and in between me To live on borrowed time The path I choose The way I lose my inner sight The path I choose I'll never lose my state of mind Steal the remaining flames of my life Owned by the dark, lonely and insane With all the choices and the deals I made Tried to understand the devil's game Under and in between me To live on borrowed time The path I choose The way I lose my inner sight The path I choose I'll never lose my state of mind The path I choose The way I lose my inner sight The path I choose I'll never lose my state of mind The path I choose The way I lose my inner sight The path I choose I'll never lose my state of mind

 

Vertaling

Mijn verdriet lacht in het holst van de nacht Probeer te begrijpen en mijn val te voorkomen Ik probeerde het licht te vinden en weg te nemen Nu kruip ik dieper in mijn hol Onder en tussen mij in Om te leven op geleende tijd Het pad dat ik kies De weg die ik mijn innerlijke zicht verlies Het pad dat ik kies Ik zal nooit mijn gemoedstoestand verliezen De resterende vlammen van mijn leven stelen Eigendom van het donker, eenzaam en krankzinnig Met al de keuzes en de deals die ik maakte Geprobeerd het spel van de duivel te begrijpen Onder en tussen mij Om te leven op geleende tijd Het pad dat ik kies De manier waarop ik mijn innerlijke zicht verlies Het pad dat ik kies Ik zal nooit mijn gemoedstoestand verliezen Het pad dat ik kies De manier waarop ik mijn innerlijke zicht verlies De weg die ik kies Ik zal nooit mijn gemoedstoestand verliezen Het pad dat ik kies De manier waarop ik mijn innerlijke zicht verlies De weg die ik kies Ik zal nooit mijn gemoedstoestand verliezen