Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: brainstorm Songtekst: the trinity of lust fornever

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: brainstorm - the trinity of lust fornever ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the trinity of lust fornever? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van brainstorm! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van brainstorm en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the trinity of lust fornever .

Origineel

as the white in my eyes turns black today, whatever it makes me blind what took me so far away, there's no one by my side help me, i'm searching for some qlistering worlds as darkness rears my head you think i'm a drifter but i'm chasing my dreams as satin covers the head i'm touched by the magic... as she's moving fast can't miss her laughter behind satin mask where gold made you learn to treat me like that my heartbeat feels like a knife in the back your fingernails are painted red scratched by a demon from toe to head now and forever... as you seemed to care, you stab me in the back, all i hope is to survive so how do i feel as i make the worst mistake of my life i'm touched by your lips, while you hold me down as we're here for hours inside the steam, it's not what it seems, as i lay in between campaka flowers

 

Vertaling

als het wit in mijn ogen vandaag zwart wordt, wat het me ook blind maakt wat bracht me zo ver weg, er is niemand aan mijn zijde help me, ik ben op zoek naar een paar schitterende werelden als duisternis mijn hoofd steekt je denkt dat ik een zwerver ben, maar ik jaag mijn dromen na als satijn het hoofd bedekt Ik ben geraakt door de magie ... terwijl ze snel beweegt kan haar gelach achter een satijnen masker niet missen waar goud je leerde om me zo te behandelen mijn hartslag voelt als een mes achterin je vingernagels zijn rood geverfd van teen tot hoofd gekrast door een demon nu en voor altijd... zoals het je leek te schelen, steek je me in de rug, ik hoop alleen te overleven dus hoe voel ik me als ik de grootste fout van mijn leven maak Ik word aangeraakt door je lippen, terwijl je me vasthoudt als we hier uren zijn in de stoom is het niet wat het lijkt, terwijl ik tussen campaka-bloemen lag