Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: brainstorm Songtekst: the trinity of lust soul temptation

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: brainstorm - the trinity of lust soul temptation ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the trinity of lust soul temptation? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van brainstorm! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van brainstorm en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the trinity of lust soul temptation .

Origineel

Slowly falling, slipping down, but i don't hit the ground still my soul is a slave to to the cozen sound the benefactor of the worlds, his daughter, just so frail in a room of tragedy, illusions to unveil the trident-hearing lord of lies, appears in diefferent ray his sword of light reflects her delightful face not to disregard myself, discharge my enemy it manifests in different slaveries and as the wind blows in cold inside the room her angel wings now keenly hurt me too blood on my hands, a painful legacy a foresight might, a magic enemy but i can't hide myself this way she looked at me and slipped away when you hear me with all the brightness you've been told when you fear me sharp as a razor with a heard of gold when you feel me, strange and beautiful and pain, when you... fear my ... soul temptation on and on again... blood rains from heaven now, with every word she says but she won't turn her angel eyes again my way it's reeling in my bones, as darkness is released as my tears will drift me out, more than i can't believe a fierce revenge on you, abanding all my shame you'll never hurt me so, never do the same i'll try to wahs away my pain, my spirit, flesh and bone as teardrops are falling one by one let me do it... alluring prophecies my inner fear of this divine obscurity all the whispers, my soul will ever harm from a whisper... into the dawn i'll never thought i'd rest my life as skanda rules my health and pride

 

Vertaling

Langzaam vallend, naar beneden glijdend, maar ik raak de grond niet nog steeds is mijn ziel een slaaf van het grof geluid de weldoener van de wereld, zijn dochter, net zo zwak in een kamer van tragedie, illusies om te onthullen de drietand-horende heer van leugens, verschijnt in een andere straal zijn lichtzwaard weerspiegelt haar verrukkelijke gezicht mezelf niet negeren, mijn vijand ontslaan het manifesteert zich in verschillende slavernijen en als de wind koud in de kamer waait haar engelenvleugels deden me nu ook pijn bloed aan mijn handen, een pijnlijke erfenis een vooruitziende kracht, een magische vijand maar ik kan mezelf niet op deze manier verbergen ze keek me aan en glipte weg als je me hoort met alle helderheid die je is verteld als je bang voor me bent als een scheermes met een goudgeluid als je me voelt, vreemd en mooi en pijn, als je ... bang bent voor mijn ... zielenverleiding keer op keer ... bloed regent nu uit de hemel, bij elk woord dat ze zegt maar ze zal haar engelenogen niet opnieuw op mijn manier richten het wankelt in mijn botten, als de duisternis vrijkomt zoals mijn tranen me wegdrijven, meer dan ik niet kan geloven een felle wraak op jou, al mijn schaamte achterlatend je zult me ??nooit zo pijn doen, nooit hetzelfde doen Ik zal proberen mijn pijn, mijn geest, vlees en bot weg te weren als tranen vallen een voor een laat me het doen ... verleidelijke profetieën mijn innerlijke angst voor deze goddelijke duisternis al het gefluister, mijn ziel zal altijd kwaad doen van een gefluister ... in de dageraad Ik had nooit gedacht dat ik mijn leven zou rusten zoals skanda mijn gezondheid en trots regeert