Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: brainstorm Songtekst: to the head

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: brainstorm - to the head ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van to the head? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van brainstorm! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van brainstorm en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals to the head .

Origineel

[- anonym faces behind technical walls... weak identities... too easy, too strange... too faceless! -] i don't need to state of mind don't need no provocation something deep inside of me, i call it liberation as i know the thing i've done, so scared to be afraid silent baiting, will you be there when i awake ashamed is how i feel, never used some words to steal my fingers to the head, like i'm nailed on my skin fingers to the... shattered dreams, escaped within pus me down and watch me bleed for your sadistic need, in ervery second you don't care i will destroy your violent seed behind the key pad there you hide your weak identity with every single word you type your strange philosophy have faith in me, my failures will never be... not innocent no more, listen now to what i'm fighting for

 

Vertaling

[- anonieme gezichten achter technische muren ... zwakke identiteiten ... te gemakkelijk, te vreemd ... te gezichtsloos! -] ik hoef geen gemoedstoestand te hebben heb geen provocatie nodig iets diep in mij, ik noem het bevrijding zoals ik weet wat ik heb gedaan, zo bang om bang te zijn stille aas, ben je er als ik wakker word beschaamd is hoe ik me voel, heeft nooit wat woorden gebruikt om te stelen mijn vingers naar het hoofd, alsof ik op mijn huid ben genageld vingers naar de ... verbrijzelde dromen, ontsnapte naar binnen duw me naar beneden en kijk hoe ik bloed voor je sadistische behoefte, in elke seconde maakt het je niet uit Ik zal je gewelddadige zaad vernietigen achter het toetsenbord verberg je je zwakke identiteit bij elk woord typ je je vreemde filosofie heb vertrouwen in mij, mijn mislukkingen zullen nooit zijn ... niet meer onschuldig, luister nu naar waar ik voor vecht