Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: brainstorm Songtekst: weekends are not my happy days

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: brainstorm - weekends are not my happy days ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van weekends are not my happy days? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van brainstorm! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van brainstorm en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals weekends are not my happy days .

Origineel

I'm grateful to see That you were listening to me Weekendse and go away Weekends are not my happy days But who is to blame My days and me, they are the same I'm looking for words at the top of the mountain To tell you, my friend, that we reached the end Things are so different, a little insane They will be us and maybe the sad rain I'm grateful to see That you were cheating me Say something, take a chance I'm talking but words they make no sense But who is to blame My days and me, they are the same I'm looking for words at the top of the mountain To tell you, my friend, that we reached the end Things are so different, a little insane They will be us and maybe the sad rain The sky will be our movie Popcorn is no longer fun Coke, we'll drink at home We're going to watch the setting sun I'm looking for words at the top of the mountain To tell you, my friend, that we reached the end Things are so different, a little insane They will be us and maybe the sad rain

 

Vertaling

Ik ben dankbaar om te zien Dat je naar me luisterde Weekendse en ga weg Weekends zijn niet mijn gelukkige dagen Maar wie is de schuldige? Mijn dagen en ik zijn hetzelfde Ik zoek woorden op de top van de berg Om je te vertellen, mijn vriend, dat we het einde hebben bereikt De dingen zijn zo anders, een beetje gek Zij zullen ons zijn en misschien de trieste regen Ik ben dankbaar om te zien Dat je me bedroog Zeg iets, waag een kans Ik spreek, maar woorden slaan nergens op Maar wie is de schuldige? Mijn dagen en ik zijn hetzelfde Ik zoek woorden op de top van de berg Om je te vertellen, mijn vriend, dat we het einde hebben bereikt De dingen zijn zo anders, een beetje gek Zij zullen ons zijn en misschien de trieste regen De lucht wordt onze film Popcorn is niet langer leuk Coke, we drinken thuis We gaan kijken naar de ondergaande zon Ik zoek woorden op de top van de berg Om je te vertellen, mijn vriend, dat we het einde hebben bereikt De dingen zijn zo anders, een beetje gek Zij zullen ons zijn en misschien de trieste regen