Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bran van 3000 Songtekst: speed

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bran van 3000 - speed ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van speed? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bran van 3000! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bran van 3000 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals speed .

Origineel

Take me with you My soul is on Get back with your heart attack Can I ride your motorbike? Karaoke nights by the sea Bomber jacket hyperspace Leather laced in 3D Water's crashing Road keeps turning on So hold on, hold on Take me with you My soul is on Can I stay with you? Make it easy for me You are the most selfish kind Nevermind what I need Water's crashing Road keeps turning on and on and on So hold on, hold on Take me with you My soul is on Hold on, hold on Sliup - Ummm - Crack Goes the backscreen door She wanted to go for coffee But I sleep an hour more See Mary dancing across the porch She put her rolled up Ziggys in her rock and roll jersey Jersey, she was born to run She was the spirit of midnight She was blinded by the light She was holed up in jungleland Straight up The rock and roll big boss Turnpike down by the river of desire Just off Thunder Road Where you catch her in the Tenth Avenue Freeze out She was lost in a flood Mary, Queen of Arkansas Dreaming of a Cadillac ranch with a hungry heart But most of all she was born in the USA Ashbury Park, New Jersey Inner state babe To be exact she was her own rock and roll video Rolls Royce, low riding Speed climbing, driving by the sea Making mad love on other people's private property While being on the run from the local law for unpaid parking tickets Can I stay with you? Make it easy for me Are you a tramp like that? Are you born to run? If you's a tramp like that Come on, give me some You like your guitars fat You like your beach with bum I never had no fun Come on, let me ride shotgun 'Cause I'm a tramp like that Yeah, I'm a tramp like that And I'm gonna give you so much New Jersey girl We gonna ride around New Jersey girl New Jersey girl, New Jersey sun Bring it on Hear me scream How y'all feel out there? I can't hold it back

 

Vertaling

Neem me met je mee Mijn ziel is op Ga terug met je hartaanval Mag ik op je motor rijden? Karaoke avonden bij de zee Bomberjack hyperspace Leder geregen in 3D Water stort neer Road keeps turning on Dus hou vol, hou vol Neem me met je mee Mijn ziel is op Kan ik bij jou blijven? Maak het me gemakkelijk Jij bent de meest egoïstische soort Maakt niet uit wat ik nodig heb Het water stort neer Road keeps turning on and on and on Dus hou vol, hou vol Neem me met je mee Mijn ziel is op Hou vol, hou vol Sliup - Ummm - Crack Goes the backscreen door Ze wilde koffie gaan drinken Maar ik slaap nog een uurtje Zie Mary dansen over de veranda Ze stopt haar opgerolde Ziggys in haar rock and roll jersey Jersey, ze was geboren om te rennen Ze was de geest van middernacht Ze was verblind door het licht She was holed up in jungleland Straight up The rock and roll big boss Turnpike down by the river of desire Just off Thunder Road Where you catch her in the Tenth Avenue Freeze out She was lost in a flood Mary, koningin van Arkansas Dromend van een Cadillac ranch met een hongerig hart Maar bovenal is ze geboren in de VS Ashbury Park, New Jersey Inner state babe Om precies te zijn was ze haar eigen rock and roll video Rolls Royce, laag rijdend Speed climbing, driving by the sea De liefde bedrijven op andermans privéterrein Terwijl ze op de vlucht was voor de lokale politie voor onbetaalde parkeerboetes Kan ik bij jou blijven? Maak het me gemakkelijk. Ben je zo'n zwerver? Ben je geboren om te vluchten? Als je zo'n schooier bent Kom op, geef me wat Je houdt van vette gitaren Je houdt van je strand met kont Ik heb nooit geen lol gehad Kom op, laat me voorin rijden 'Cause I'm a tramp like that Ja, ik ben zo'n zwerver And I'm gonna give you so much New Jersey meisje We gaan rondrijden New Jersey meisje New Jersey meisje, New Jersey zon Bring it on Hoor me schreeuwen Hoe voelen jullie je daar? I can't hold it back