Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: brand new heavies Songtekst: bring the rain

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: brand new heavies - bring the rain ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bring the rain? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van brand new heavies! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van brand new heavies en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bring the rain .

Origineel

I confess From the bottom of my heart Loneliness Was tearing me apart What a mess Going on in my mind Took a step Didn't know what I would find And then there you were, oh, oh Watching me How could I know, oh, oh New me, it's got to be Don't let go, stay with me Cause baby we, both know That was it, we were hip So bring the rain let it fall on me Guide me save in your arms Beautiful day let it dawn on me Open my eyes to the sun Time is too still Looking for a reason why What was real Was right before my eyes Face to face With the fire in my heart In this place, where love want's to spark And then there you were, oh, oh Watching me How could I know, oh, oh New me, it's got to be Don't let go, stay with me Cause baby we, both know That was it, we were hip. So bring the rain let it fall on me Guide me save in your arms Beautiful day let it dawn on me Open my eyes to the sun Whether is attraction Love will find a way It's a chain reaction Love will find a way Whether is attraction Love will find a way It's a chain reaction Love will find a way So bring the rain let it fall on me Guide me save in your arms Beautiful day let it dawn on me Open my eyes to the sun (Beautiful day let it dawn on me) (Put me save in your arms) (Let it rain) (Let it rain) (Let it rain)

 

Vertaling

Ik beken Uit de grond van mijn hart Eenzaamheid Scheurde me uit elkaar Wat een puinhoop gaande in mijn hoofd Took a step Wist niet wat ik zou vinden En toen was jij daar, oh, oh watching me How could I know, oh, oh New me, it's got to be Laat niet los, blijf bij me Cause baby we, both know That was it, we were hip Dus breng de regen laat het op mij vallen Leid me veilig in je armen Mooie dag laat het aanbreken Open mijn ogen voor de zon De tijd is te stil Zoekend naar een reden waarom Wat echt was Was recht voor mijn ogen Van aangezicht tot aangezicht Met het vuur in mijn hart Op deze plek, waar liefde wil vonken And then there you were, oh, oh Kijkend naar mij How could I know, oh, oh New me, it's got to be Laat niet los, blijf bij me Cause baby we, both know That was it, we were hip. Dus breng de regen laat het op mij vallen Leid me veilig in je armen Beautiful day let it dawn on me Open mijn ogen voor de zon Of is aantrekkingskracht Liefde zal een weg vinden Het is een kettingreactie Liefde zal een weg vinden Of is aantrekkingskracht Liefde vindt wel een weg Het is een kettingreactie Liefde vindt wel een weg So bring the rain let it fall on me Leid me veilig in je armen Beautiful day let it dawn on me Open my eyes to the sun (Mooie dag laat het mij dagen) (Leg me veilig in je armen) (Laat het regenen) Laat het regenen (Laat het regenen)