Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: brand new sin Songtekst: spp

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: brand new sin - spp ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van spp? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van brand new sin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van brand new sin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals spp .

Origineel

I wake up in the middle of the night In the darkness and all of fright I wonder what made me this way i dont know,cant really say These thought they come without warn I pray for it, I pray for morn So find a place that feels like home The grants are tied i wont let go So concintrate and rest myself all is good and all is well Hard to say im alright WHo damned this shit and damned the night? I'm a salve within myself On my kness i pray for help is this the end all i know? I got to conquer this some how So concintrate and rest myself all is good and all is well Hard to say im alright WHo damned this shit and damned the night? Think all the ways i wait for them Leading me on i fool with hell Think all the ways i wait for them Leading me on i fool with hell Think all the ways i wait for them Leading me on i fool with hell Think all the ways i wait for them Leading me on i fool with hell

 

Vertaling

Ik word wakker in het midden van de nacht In de duisternis en al de angst Ik vraag me af wat me zo heeft gemaakt. ik weet het niet, kan het niet echt zeggen Deze gedachten komen zonder waarschuwing I pray for it, I pray for morn So find a place that feels like home De subsidies zijn gebonden, ik wil ze niet loslaten. Dus concentreer ik me en rust uit. Alles is goed en alles is goed. Moeilijk om te zeggen dat ik in orde ben. Wie verdoemt deze shit en verdoemt de nacht? Ik ben een zalfje in mezelf. Op mijn knieën bid ik voor hulp. Is dit het einde alles wat ik weet? Ik moet dit overwinnen op een of andere manier. So concintrate and rest myself Alles is goed en alles is goed. Moeilijk te zeggen dat ik in orde ben. Wie verdoemt deze shit en verdoemt de nacht? Denk aan alle manieren waarop ik op hen wacht. Leidt me op ik gek met de hel Denk aan al de manieren waarop ik op hen wacht. Leading me on i fool with hell Denk aan al de manieren waarop ik op hen wacht. Leading me on i fool with hell Denk aan al de manieren waarop ik op hen wacht Leading me on i fool with hell