Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: brandon flowers Songtekst: between me and you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: brandon flowers - between me and you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van between me and you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van brandon flowers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van brandon flowers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals between me and you .

Origineel

Between me and you I've been thinking about the future and Between me and you I think I'm losing it now Between me and you I've been worried about the future and Between me and you I think I'm losing it now And all my life, I've been told Follow your dreams but the trail went cold And the heart don't lie And that's a good luck charm But I'm watching it tear out of my arms And there's a power in letting go I guess I didn't want to let you know These hours I'm working ain't nearly enough And sometimes its like a bullet came and blasted me right of out of the blue But I'm doing my best to not let it get between me and you Between me and you (Come on child) I've been struggling to carry the weight (Get up child) Between me and you (Come on child) I think I'm losing it now (You got to fly) The first time that I saw your face Time stood still I found my place Now I'm watching it tear right out of my arms And there's a power in letting go I guess I didn't want to let you know These hours I'm working ain't nearly enough And chasing every dollar girl is this what I was born to do? But I'm doing my best not to let it get between me and you I remember you in white in the garden Its been trial after trial Through the ringer in the back At the window of this track I was just too proud to know (Come on child) 'Cause there's a power in letting go Never thought it'd be so hard These hours I'm working ain't nearly enough And sometimes its like a bullet came and blasted me right of out of the blue And I feel like I've got nothing to show And I've been wondering what I'm suppose to do And I'm doing my best not to let it get And I'm doing my best not to let it get Between me and you

 

Vertaling

Tussen jou en mij Ik heb nagedacht over de toekomst en Tussen jou en mij Ik denk dat ik het nu verlies Tussen jou en mij Ik heb me zorgen gemaakt over de toekomst en Tussen jou en mij Ik denk dat ik het nu verlies En mijn hele leven, is mij verteld Volg je dromen maar het spoor is koud geworden En het hart liegt niet And that's a good luck charm Maar ik zie het uit mijn armen scheuren En er is een kracht in het loslaten Ik denk dat ik je niet wilde laten weten De uren die ik werk zijn lang niet genoeg En soms is het alsof er een kogel uit het niets op me afkwam Maar ik doe mijn best om het niet tussen jou en mij te laten komen. Tussen jou en mij (Kom op kind) I've been struggling to carry the weight (Sta op, kind) Tussen jou en mij (Kom op kind) I think I'm losing it now (Je moet vliegen) De eerste keer dat ik je gezicht zag stond de tijd stil I found my place Now I'm watching it tear right out of my arms And there's a power in letting go I guess I didn't want to let you know De uren die ik werk zijn lang niet genoeg En elke dollar najagen, meisje, is dit waarvoor ik geboren ben? Maar ik doe mijn best om het niet tussen jou en mij te laten komen. Ik herinner me jou in het wit in de tuin Het was beproeving na beproeving Through the ringer in the back Bij het raam van deze baan Ik was gewoon te trots om het te weten (Kom op kind) 'Cause there's a power in letting go Nooit gedacht dat het zo moeilijk zou zijn De uren die ik werk zijn lang niet genoeg En soms is het alsof er een kogel uit het niets op me afkwam En ik voel me alsof ik niets heb om te laten zien En ik vraag me af wat ik moet doen En ik doe mijn best om het niet te laten komen And I'm doing my best not to let it get tussen mij en jou