Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: brandon heath Songtekst: set on you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: brandon heath - set on you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van set on you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van brandon heath! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van brandon heath en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals set on you .

Origineel

Just try to follow me Cause I got something that I wanna say And I know it sounds crazy But I'm gonna tell you anyway When I close my eyes Lately I'm so far from sleep As I lie mostly awake You're always on my mind For as long as a night takes Through the dark I toss and turn with you It's all I can do Cause I've got my heart set on you (it's set on you) Somewhere inside your eyes You hold the deepest part of me And maybe someday you'll realize Just how to solve my big mystery When you look in me Sometimes I wonder what you see Take my hand So unafraid You wash away the old Through all this mess I made Nothing else can hear me Like you do So you leave me no choice There's nothing I can do Cause I've got my heart set on you We're living out our destiny God had plans for you and me Way before eternity began Sure as an age old burning fire Your gonna see my hearts desire Has found it's way to you Where it belongs (where it belongs) Cause I've got my heart set on you

 

Vertaling

Probeer me gewoon te volgen Omdat ik iets heb wat ik wil zeggen En ik weet dat het gek klinkt Maar ik ga het je toch vertellen Als ik mijn ogen sluit Ik slaap de laatste tijd zo ver Omdat ik meestal wakker lig Je bent altijd in mijn gedachten Zolang een nacht duurt Door het donker gooi en draai ik met je mee Meer kan ik niet doen Want ik heb mijn hart op jou gericht (het is op jou gericht) Ergens in je ogen Jij houdt het diepste deel van mij vast En misschien realiseer je je dat ooit Hoe ik mijn grote mysterie kan oplossen Als je in me kijkt Soms vraag ik me af wat je ziet Pak mijn Hand Zo bang Je wast het oude weg Door al deze puinhoop die ik heb gemaakt Niets anders kan mij horen Zoals jij doet Dus je laat me geen keus Er is niets dat ik kan doen Omdat ik mijn hart op u heb gericht We leven onze lotsbestemming God had plannen voor jou en mij Lang voordat de eeuwigheid begon Zeker als een eeuwenoud brandend vuur Je zult het verlangen van mijn hart zien Heeft de weg naar jou gevonden Waar het hoort (waar het hoort) Omdat ik mijn hart op u heb gericht