Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: brandon heath Songtekst: stolen

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: brandon heath - stolen ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van stolen? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van brandon heath! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van brandon heath en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals stolen .

Origineel

I'm a fugitive Running from the life that I was meant to live Looking for somewhere that I can lay my head I'm lucky if I make it through the night But I can't sleep Knowing that You're one more step ahead of me I'm a fool for ever thinking you'd just let me go That's not the way it's ever gone before I'm yours You catch me like a thief in the night You hold me when I put up a fight You chase me when I run from your light Because you love, you won't give up 'Til my heart is stolen 'Til my heart is stolen away I'm trying to understand that lifees after dying To embrace that I'm a slave until I'm captured But you would never use a lock or a key 'Cause I am free You catch me like a thief in the night You hold me when I put up a fight You chase me when I run from your light Because you love, you won't give up 'Til my heart is stolen 'Til my heart is stolen away 'Til my heart is stolen 'Til my heart is stolen I could change my name, cover all my tracks But I'm wrong to think I could lose the past 'Cause you found me here and you took me back Once a criminal, now a prodigal You catch me like a thief in the night You hold me when I put up a fight You chase me when I run from your light Because you love, you won't give up 'Til my heart is stolen 'Til my heart is stolen away 'Til my heart is stolen 'Til my heart is stolen

 

Vertaling

Ik ben voortvluchtig Wegrennen van het leven dat ik moest leven Op zoek naar een plek waar ik mijn hoofd kan neerleggen Ik heb geluk als ik de nacht doorkom Maar ik kan niet slapen Wetende dat je me nog een stap voor bent Ik ben altijd gek geweest omdat ik dacht dat je me gewoon zou laten gaan Zo is het nooit eerder gegaan ik ben van jou Je betrapt me als een dief in de nacht Je houdt me vast als ik vecht Je achtervolgt me als ik voor je licht ren Omdat je liefhebt, geef je niet op 'Tot mijn hart is gestolen 'Tot mijn hart is weggestolen Ik probeer te begrijpen dat het leven na het sterven leeft Om te omarmen dat ik een slaaf ben totdat ik gevangen ben genomen Maar je zou nooit een slot of een sleutel gebruiken Omdat ik vrij ben Je betrapt me als een dief in de nacht Je houdt me vast als ik vecht Je achtervolgt me als ik voor je licht ren Omdat je liefhebt, geef je niet op 'Tot mijn hart is gestolen 'Tot mijn hart is weggestolen 'Tot mijn hart is gestolen 'Tot mijn hart is gestolen Ik zou mijn naam kunnen veranderen, al mijn sporen kunnen bedekken Maar ik heb het verkeerde idee dat ik het verleden zou kunnen verliezen Omdat je me hier hebt gevonden en je me terug hebt genomen Ooit een crimineel, nu een verloren zoon Je betrapt me als een dief in de nacht Je houdt me vast als ik vecht Je achtervolgt me als ik voor je licht ren Omdat je liefhebt, geef je niet op 'Tot mijn hart is gestolen 'Tot mijn hart is weggestolen 'Tot mijn hart is gestolen 'Tot mijn hart is gestolen