Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: brandyn hazelton Songtekst: breaking me down

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: brandyn hazelton - breaking me down ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van breaking me down? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van brandyn hazelton! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van brandyn hazelton en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals breaking me down .

Origineel

Break down, throw down All these pieces of my broken soul Thrown back, feels right Roll me down the hill like a stone But nobody feels like this As I'm breaking down You're breaking me down And I can't feel a thing Don't scare, the darkness Reaching through the vastness of my mind Stand up, feel the love Open up the world you once thought blind But nobody feels like this As I'm breaking down You're breaking me down And I can't feel a thing So run fast, leave the past Won't allow the pain to slow you down New love, is anyone Picking up the pieces off the ground But nobody feels like this As I'm breaking down You're breaking me down And I can't feel a thing Nobody feels like this As I'm breaking down You're breaking me down And I can't feel a thing

 

Vertaling

Breek af, gooi neer Al deze stukken van mijn gebroken ziel Teruggooien, voelt goed Rol me de heuvel af als een steen Maar niemand voelt zich zo Als ik kapot ga Je breekt me af En ik kan niets voelen Maak je niet bang, de duisternis Reikt door de uitgestrektheid van mijn geest Sta op, voel de liefde Open de wereld die je ooit blind achtte Maar niemand voelt zich zo Terwijl ik instort Je breekt me af En ik kan niets voelen Dus ren snel, verlaat het verleden Laat de pijn je niet afremmen Nieuwe liefde, is er iemand Picking up the pieces off the ground Maar niemand voelt zich zo Als ik kapot ga You're breaking me down En ik kan niets voelen Niemand voelt zich zo As I'm breaking down You're breaking me down En ik kan niets voelen