Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: brass construction Songtekst: walkin' the line

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: brass construction - walkin' the line ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van walkin' the line? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van brass construction! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van brass construction en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals walkin' the line .

Origineel

im in love with miya she's in love with when we get together got a thing for suzie she's got a thing for me two what am i going to do? walkin the line loving two women at the same time what am i going to do? im in love with Jessie he's in love with when we get together got a thing for Larry she's got a thing for me two what am i going to do? loving two men at the same time what am i going to do?

 

Vertaling

Ik ben verliefd op miya. Zij is verliefd op ons als we samen zijn. Ik voel iets voor Suzie. Zij voelt iets voor mij. Wat moet ik doen? De grens bewandelen. Van twee vrouwen tegelijk houden. Wat ga ik doen? Ik ben verliefd op Jessie hij is verliefd op als we samen zijn. Ik heb iets voor Larry, zij heeft iets voor mij. Wat moet ik doen? Van twee mannen tegelijk houden. Wat ga ik doen?