Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bratmobile Songtekst: love thing

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bratmobile - love thing ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van love thing? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bratmobile! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bratmobile en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals love thing .

Origineel

Admit it, innocent little girls Turn you on don't they? You like to make them cry You ike to tell them why You like to grow them up Swallow hard and throw them up I would die to hate you See my heart in my hand Do you really understand Get my heart of yer hand Get yer hand off my heart I would die to hate you But its a lovething You say you got this love thing You think its just a love thing Fuck yer fuckin LOVE thing By the way, yer bright eyes are not so encouraging You want my youth so bad You love to see me sad All the sunlight that you say Can never make it go away I wouid die to not care anymore.

 

Vertaling

Geef toe, onschuldige kleine meisjes Zet je aan, nietwaar? Je maakt ze graag aan het huilen Je vertelt ze graag waarom Je groeit ze graag op Slik hard door en gooi ze over Ik zou sterven om je te haten Zie mijn hart in mijn hand Begrijp je het echt Haal mijn hart van je hand Haal je hand van mijn hart Ik zou sterven om je te haten Maar het is iets liefs Je zegt dat je dit liefdesding hebt Je denkt dat het gewoon een liefdesding is Fuck yer fuckin LIEFDE ding Trouwens, je heldere ogen zijn niet zo bemoedigend Je wilt mijn jeugd zo graag Je ziet me graag verdrietig Al het zonlicht dat je zegt Kan het nooit laten verdwijnen Ik zou sterven om er niet meer om te geven.