Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: brave combo Songtekst: come back to me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: brave combo - come back to me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van come back to me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van brave combo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van brave combo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals come back to me .

Origineel

I can tell you what you're lookin' for But that just makes you mad You treat me like a fool, a stupid bore You're getting wise to a passing fad But now you've gone away, you're through with me You no longer need a crutch And I'm honestly surprised I'm not tickled pink I can't believe I miss you this much [Chorus] Baby, baby, baby, come back, oh come back Baby, baby, baby, come back, oh come back Baby, baby, baby, come back, oh come back Baby, baby, baby, come back, come back to me You ignore my witty lines and look down your nose Every time I speak You try to zap my courage from head to toe Make me feel so weak Well I should celebrate but as a matter of fact The things you say are true I'm a big pretender, I'm not wise at all I'm nothing without you [Chorus]

 

Vertaling

Ik kan je vertellen waar je naar op zoek bent Maar dat maakt je alleen maar boos Je behandelt me als een dwaas, een domme saaie Je wordt wijs voor een voorbijgaande rage Maar nu je weg bent, ben je klaar met mij Je hebt niet langer een kruk nodig En ik ben eerlijk gezegd verbaasd dat ik niet roze kietel Ik kan niet geloven dat ik je zo erg mis [refrein] Baby, baby, baby, kom terug, oh kom terug Baby, baby, baby, kom terug, oh kom terug Baby, baby, baby, kom terug, oh kom terug Baby, baby, baby, kom terug, kom terug naar mij Je negeert mijn gevatte zinnen en kijkt op je neus neer Every time I speak Je probeert mijn moed van top tot teen te zappen Laat me me zo zwak voelen Ik zou het moeten vieren, maar feitelijk De dingen die je zegt zijn waar Ik ben een grote bedrieger, ik ben helemaal niet wijs ik ben niets zonder jou [refrein]