Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: brave combo Songtekst: come back to sorrento

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: brave combo - come back to sorrento ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van come back to sorrento? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van brave combo! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van brave combo en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals come back to sorrento .

Origineel

Sunlight dances on the sea Tender thoughts occur to me I have often seen your eyes In the nighttime when I dream When I pass a garden fair And the scent is in the air In my mind a dream awakes And my heart begins to break But you said goodbye to me Now all I can do is grieve Can it be that you forgot? Darling forget me not! Please don't say farewell And leave this heart that's broken Come back to Sorrento So I can mend

 

Vertaling

Zonlicht danst op de zee Tedere gedachten komen bij me op Ik heb vaak je ogen gezien In de nacht als ik droom Als ik een tuin passeer En de geur in de lucht hangt In mijn hoofd ontwaakt een droom En mijn hart begint te breken Maar jij nam afscheid van mij Nu kan ik alleen maar treuren Kan het zijn dat je het vergeten bent? Lieveling vergeet me niet! Zeg alsjeblieft geen vaarwel En verlaat dit hart niet dat gebroken is Kom terug naar Sorrento Zodat ik kan herstellen