Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: brazil Songtekst: the novemberist

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: brazil - the novemberist ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the novemberist? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van brazil! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van brazil en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the novemberist .

Origineel

I dream of airplanes crashing Solemn beginnings daily Every day I grow old And am born again Bathed in light that starts to darken (when I emerge) I dream of airplanes crashing Solemn beginnings daily Dissolution is change I see tongues of fire upon our heads Turn off the lights to see the next room The constant Save a match for me Run with me into the flames Save a match for me Play the game with me tonight Will November lose its meaning When your fingers lose their feeling? Today, make it shatter like glass Today makes tomorrow unbecoming November is what can change me.

 

Vertaling

Ik droom van neerstortende vliegtuigen Dagelijks een plechtig begin Elke dag word ik oud En word opnieuw geboren Badend in licht dat donker begint te worden (als ik tevoorschijn kom) Ik droom van neerstortende vliegtuigen Dagelijks een plechtig begin Ontbinding is verandering Ik zie tongen van vuur op onze hoofden Doe de lichten uit om de volgende kamer te zien De constante Bewaar een lucifer voor mij Loop met mij in de vlammen Bewaar een lucifer voor me Speel het spel met mij vanavond Zal november zijn betekenis verliezen Wanneer je vingers hun gevoel verliezen? Vandaag, laat het versplinteren als glas Vandaag maakt morgen onbetamelijk November is wat mij kan veranderen.