Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: bread Songtekst: baby i m a want you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: bread - baby i m a want you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van baby i m a want you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van bread! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter b van bread en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals baby i m a want you .

Origineel

Baby, I'm-a want you Baby, I'm-a need you You the only one I care enough to hurt about Maybe I'm-a crazy But I just can't live without Your lovin' and affection Givin' me direction Like a guiding light to help me through a darkest hour Lately I'm a-prayin' That you'll always be a-stayin' beside me Used to be my life was just emotions passing by Feeling all the while and never really knowing why Lately I'm a-prayin' That you'll always be a-stayin' beside me Used to be my life was just emotions passing by Then you came along and made me laugh and made me cry You taught me why Baby, I'm-a want you Baby, I'm-a need you Oh, it took so long to find you, baby Baby, I'm-a want you Baby, I'm-a need you

 

Vertaling

Baby, I'm-a want you Baby, I'm-a need you Jij bent de enige om wie ik genoeg geef om pijn te doen Misschien ben ik gek Maar ik kan gewoon niet leven zonder Jouw liefde en affectie Givin' me direction Als een leidend licht om me door het donkerste uur te helpen Lately I'm a-prayin' Dat je altijd bij me zult zijn Vroeger was mijn leven slechts voorbijgaande emoties Ik voelde me de hele tijd maar wist nooit waarom Lately I'm a-prayin' That you'll always be a-stayin' beside me Vroeger was mijn leven alleen maar voorbijgaande emoties Toen kwam jij en maakte me aan het lachen en aan het huilen Je leerde me waarom Baby, I'm-a want you Baby, I'm-a need you Oh, het duurde zo lang om je te vinden, baby Baby, I'm-a want you Baby, I'm-a need you